Prima pagină » Cancan » Irinel Columbeanu a spus care este ultima lui dorință. Vrea să mai meargă o dată în America, să-și cunoască ginerele
Irinel Columbeanu a spus care este ultima lui dorință. Vrea să mai meargă o dată în America, să-și cunoască ginerele

Irinel Columbeanu a spus care este ultima lui dorință. Vrea să mai meargă o dată în America, să-și cunoască ginerele

01 mart. 2024, 10:25,
BZI.ro, în Cancan

Ajuns la un azil de bătrâni, fostul milionar Irinel Columbeanu a spus recent care este ultima lui dorință, până să închidă ochii. Totul se pare că are legătură cu fiica sa, Irina, care peste un an va merge la facultate. Concret, fostul milionar de la Izvorani și-ar dori să-și cunoască viitorul ginere, oricine ar fi acesta.

Rămas singur în România, Irinel Columbeanu se declară mulțumit de alegerea pe care a făcut-o în ceea ce privește viitorul fiicei sale. Fostul om de afaceri de la Izvorani se declară mulțumit de faptul că a fost inspirat în momentul în care a decis să o lase pe Irina să se mute peste Ocean.

Irinel Columbeanu a spus care este ultima lui dorință

Rezident în azilul din Ghermănești, Irinel Columbeanu a declarat recent că mai are „un singur dor”. Acesta ar vrea să mai ajungă o dată în America pentru a-și cunoaște viitorul ginere. Nu știe încă cine e acesta, ci doar că fiica sa, Irina, acum în vârstă de 17 ani, are un prieten.

Altfel, fostul om de afaceri de la Izvorani consideră că a fost inspirat în momentul în care și-a dat acordul ca fiica sa să se mute în America. Peste doar un an, aceasta va termina colegiul și va merge la facultate, tot peste Ocean.

„Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins”, a spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a devenit dependent de telefon

În altă ordine de idei, Irinel Columbeanu a povestit și cum decurge viața de zi cu zi la azil. Acesta a recunoscut că a devenit dependent de telefon și obișnuiește să facă sport, la sala din incinta instituției. Totodată, fostul afacerist lucrează și la o nouă carte, care însă nu va mai fi autobiografică.

„Acum am mai mult timp, lucrez la carte. Am și alte povestiri, de la colegii de aici. Sunt un pic și jurnalist. Despre cum era pe vremuri. Mi-am făcut o prietenă, care și ea are un fiu ăn America. Acesta e avantajul la azi, că legi noi prietenii. Socializarea. Prieteni dezinteresați.

Principala preocupare e telefonul, să reintru în șirul comunicărilor zilnice. Încerc să-l las, dar nu prea pot. Am devenit dependent. Întâi pe telefon, apoi la televizor, merg și la sală aici, mai fac sport. De citit, citesc în special cărțile mele. Și pot spune că mi-au plăcut”, a mai povestit Irinel Columbeanu, potrivit Cancan.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *