Prima pagină » Cancan » Irinel Columbeanu a fost refuzat de fiica sa, Irina. Are legătură cu dorința lui de a-și cunoaște viitorul ginere

Irinel Columbeanu a fost refuzat de fiica sa, Irina. Are legătură cu dorința lui de a-și cunoaște viitorul ginere

06 mart. 2024, 13:08, 1 ,
în Cancan

Irinel Columbeanu susține că a fost refuzat de fiica sa, Irina, când i-a spus că ar vrea să-și cunoască viitorul „ginere”. Aceasta ar fi fost cea mai mare dorință a fostului milionar de la Izvorani, după ce a auzit că fiica lui are iubit. Mai mult, Irinel Columbeanu s-a plâns că nici bani nu prea îi mai trimit fosta soție și fata sa.

Irinel Columbeanu este unul dintre personajele controversate de pe scena mondenă românească. A fost căsătorit o singură dată, cu Monica Gabor. Ajuns la vârsta de 66 de ani, fostul afacerist și-a pierdut toată averea în urmă cu ceva timp, iar acum locuiește într-un azil, la mila unor prieteni care-i plătesc cheltuielile.

Irinel Columbeanu a fost refuzat de fiica sa, Irina

Irinel Columbeanu trece prin momende de cumpănă! Fostul mare afacerist s-a „scăldat” în bani ani de zile, a avut orice femeie tânără și frumoasă la picoare, însă acum este singur și trăiește într-o cameră de la azilul de bătrâni din Ghermănești.

Recent, fostul mare afacerist, declara public că mai are o ultimă dorință înainte de a închide ochii. Și anume aceea de a merge în America, la fiica sa, Irina, care are 17 ani, să își cunoască viitorul ginere. Astfel că, la scurt timp, Irinel Columbeanu, nu stat prea mult pe gânduri, iar într-o discuție cu fiica sa i-a zis că și-ar dori să vină în America pentru a face cunoștință cu partenerul ei. Numai că, momentan, fostul milionar s-a lovit de un refuz elegant.

„Vorbesc destul de des cu Irina. I-am și zis recent că vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere iar ea mi-a zis să nu vin acum în America că este destul de frig acolo și că mă anunță ea când este frumos afară să vin să fac cunoștință cu el”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

Irinel Columbeanu a ajuns la mila altora

De asemenea, fostul milionar de la Izvorani a dorit să precizeze și faptul că fiica sa, care se află în America, nu îi trimite atât de des bani, pe cât se zvonește în spațiul public. Însă, acest lucru nu îl afectează emotional pe fostul afacerist.

„Irinuca nu prea îmi trimite bani, din când în când face asta. Nu vreau să vorbesc despre ce sumă mi-a trimis până acum pentru că nu este frumos”, a mai spus Columbeanu.

De aproape jumătate de an, Irinel Columbeanu trăiește la azilul de bătrâni din Ghermănești. Constant, bărbatul este vizitat de prieteni… ba mai mult, de câteva ori, acesta a fost scos în oraș de apropiații săi sau chiar plimbat la munte, la aer curat.

Comentarii
  • Vorba lui Becali, cand a fost intrebat de ce nu-l ajuta pe mos Columbeanu : „Unde sunt banii lui? Voi stiti unde sunt banii lui? Eu nu stiu.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *