Prima pagină » Radio » Actualitate » Irinel Columbeanu a dezvăluit totul despre divorț. Ce mesaj i-a transmis Monica Gabor

Irinel Columbeanu a dezvăluit totul despre divorț. Ce mesaj i-a transmis Monica Gabor

31 oct. 2023, 13:00,
BZI.ro, în Radio

Fostul milionar Irinel Columbeanu a dezvăluit într-o emisiune TV cum a ajuns la divorț, după un mariaj de cinci ani cu Monica Gabor. În timpul căsătoriei s-a născut Irina, fiica celor doi, care are 16 ani în prezent și locuiește cu mama ei. Acum, Irinel Columbeanu se află într-o situație financiară dezastruoasă, locuind la un azil.

Irinel Columbeanu este unul dintre personajele controversate de pe scena mondenă românească. În vârstă de 66 de ani, fostul afacerist și-a pierdut toată averea, iar acum locuiește într-un azil.

Irinel Columbeanu a dezvăluit totul despre divorț

Irinel Columbeanu se află, în prezent, într-o situație financiară catastrofală și a ajuns să trăiască într-un azil, pe care nu-și permite să-l plătească. El și-a încercat norocul și ca scriitor și a publicat o trilogie, însă fără succes. Mai mult, în cea de-a treia sa carte, „Chintesența”, el a dezvăluit mesajul dureros pe care Monica Gabor i l-a transmis, cel în care i-a cerut divorțul. Se întâmpla acum mai bine de 10 ani.

El a dezvăluit într-o emisiune TV și care a fost adevăratul motiv al divorțului. La acea vreme, presa scria despre o posibilă aventură a omului de afaceri cu două tinere blonde, într-un jacuzzi, în timp ce Monica era plecată în America. După acest episod, Monica Gabor ar fi cerut divorțul. Irinel Columbeanu a transcris în cartea lui mesajul pe care Monica Gabor i l-a scris, în care a cerut divorțul.

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, a notat în cartea sa Irinel Columbeanu.

A călcat strâmb în căsnicie

Cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul fetiței, care astăzi s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Afaceristul a recunoscut chiar el de ce s-a despărțit de Monica Gabor și recunoaște că regretă amarnic divorțul. Irinel Columbeanu s-a destăinuit într-o emisiune TV și a spus adevăratele motive care au dus la despărțirea de frumoasa Monica Gabor.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, Monica Gabor l-ar fi prins pe fostul milionar în timp ce o înșela cu două domnișoare blonde. Chiar dacă totul s-a întâmplat virtual, acesta a fost un motiv suficient pentru ca fostul fotomodel să ceară despărțirea.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Acum, aproape toți prietenii l-au abandonat, Monica Gabor fiind printre singurele persoanele care-l mai ajută cu sfaturi și resurse materiale. Irinel a mai dezvăluit că doar Irinuca l-a ajutat cu bani, fata trimițându-i 200 de dolari din economiile ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024