Prima pagină » Cancan » Irina Tănase și-a șters pagina de Instagram! De ce nu mai este prezentă pe rețelele de socializare

Irina Tănase și-a șters pagina de Instagram! De ce nu mai este prezentă pe rețelele de socializare

02 mart. 2022, 16:19,
BZI.ro, în Cancan

Ca urmare a faptului că Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina Tănase, tânăra și-a șters contul de Instagram și Facebook. Politicianul i-a spus adio iubitei lui, ca urmare a unor conversații apărute în presă între Irina și presupusul amant. Aceasta a negat acuzațiile aduse, însă se pare că Dragnea nu a vrut să îi mai audă scuzele.

Chiar dacă Irina Tănase a menționat de fiecare dată că iubirea nu are vârstă și că îl susține în totalitate pe fostul său partener, tânăra l-a înșelat pe politician. 

Irina Tănase și-a șters pagina de Instagram după despărțirea de Liviu Dragnea

La o căutare pe platforma de socializare, Instagram, observăm că Irina Tănase și-a șters contul de Instagram. După despărțirea de Liviu Dragnea, tânăra a preferat să dispară de pe toate rețelele de socializare. Aceasta nu mai poate fi găsită în mediul online. Irina Tănase în vârstă de 29 ani provine dintr-o familie modestă, tânăra intrând în atenția publicului după ce a oficializat relația cu Dragnea. Înainte de a fi implicată în politică, Irina a lucrat în domeniul IT. Fosta iubită a liderului politic s-a angajat prima dată ca voluntar în cadrul mitingului PSD din 2013, în urma căruia a ajuns să îi fie asistentă politicianului. După oficializarea relației, aceasta a început să posteze imagini cu omului politic, adăugând la descrierea unei poze că: „Dragostea nu ține cont de vârstă”. Din cauza comentariilor pe care le-a tot primit, tânăra a  postat un video împreună cu mama sa 

pe contul de Instagram la un moment dat, unde îi ironiza pe cei ce se îndoiau de relația ei cu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost înșelat 

Politicianul a părăsit-o pe Irina Tănase la sfârșitul anului trecut, chiar înainte de sărbători. Diferența de vârstă dintre cei doi era de 30 ani, mulți urmăritori ironizând relația dintre ei de multe ori. După ce în presă s-a dezvăluit faptul că tânăra ar fi avut o aventură cu un bărbat, Liviu Dragnea a decis să rupă orice legătură cu Irina. Aceasta a negat acuzațiile aduse și a declarat că acele conversații apărute în presă ar fi false.

„Este o făcătură, așa cum v-ați convins și voi, numărul de telefon din conversații aparține unui om de afaceri străin, care nici măcar nu vorbește românește. De când ne cunoaștem, foarte multă lume a încercat să ne despartă, pentru că au vrut să îi facă rău lui Liviu.”, a declarat Irina Tănase.

În presă au fost dezvăluite niște conversații de pe Whatsapp dintre Irina și amantul său, în care i-a dezvăluit la un moment dat bărbatului că îi este teamă de fostul ei iubit. Tânăra a negat în fiecare declarație pe care a dat-o, schimbul de mesaje făcut public și a mai precizat că nu îl poate determina pe fostul politician să o iubească, însă speră că îi va oferi șansa de a discuta măcar înainte de a lua o decizie definitivă. 

Ca urmare a acestor evenimente, Irina Tănase a șters contul de Instagram și Facebook, încercând să stea cât mai departe de mediul online și criticile aduse de urmăritori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *