Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irina Tănase, primele declarații despre nunta cu Liviu Dragnea: ,,Nu poți să sari direct dintr-o situație îngrozitoare în…”

Irina Tănase, primele declarații despre nunta cu Liviu Dragnea: ,,Nu poți să sari direct dintr-o situație îngrozitoare în…”

17 oct. 2021, 18:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Partenera de viață a fostului președinte PSD a făcut dezvăluiri uluitoare despre când ar putea face marele pas.

Irina Tănase (29 de ani) și Liviu Dragnea (58 de ani) s-au cunoscut în anul 2013 și formează un cuplu de mai mult timp.

Tânăra i-a fost alături fostului președinte PSD în una dintre cele mai grele perioade din viața lui și l-a sprijinit câtă vreme bărbatul a stat în spatele gratiilor. Cu toate acestea, se pare că Liviu Dragnea nu s-a gândit să îi ceară încă mâna iubitei sale, motiv pentru care aceasta a declarat că nu are niciun plan de nuntă.

Irina Tănase, dezvăluiri surprinzătoare despre nunta cu Liviu Dragnea

Irina Tănase a recunoscut recent, în cadrul unui interviu, că nu există nicio cerere în căsătorie momentan, deși ea și Dragnea au mai avut discuții legate de subiectul mariajului.

Mai mult, tânăra a mărturisit că nu crede că va oficializa relația cu fostul președinte PSD în acte nici în viitorul apropiat, pentru că vrea să lase totul să decurgă de la sine, iar bărbatul să îi pună marea întrebare atunci când va simți:

„E foarte simplă situația: pe mine nu m-a cerut încă! Despre căsătorie noi am vorbit de-a lungul anilor, dar nu am avut această discuție acum.

Nu există nicio cerere, deci nu cred că există, în viitorul apropiat, nicio oficializare. Sunt convinsă că, atunci când o să se întâmple, sigur o să aflați, că nu va fi ceva în secret.”, a declarat Irina Tănase.

,,Nu poți să sari direct dintr-o situație îngrozitoare în cea mai mai frumoasă zi din viața ta”

Irina Tănase și Liviu Dragnea au stat despărțiți doi ani și două luni, timp în care fostul politician s-a aflat în spatele gratiilor, condamnat într-un dosar ce viza angajări fictive la DGASPC Teleorman. Acum, după eliberarea condiționată, iubita lui Dragnea spune că îl așteaptă pe bărbat să-și reia cursul vieții și să se readapteze la tot ce se întâmplă în societate, înainte de a merge cu el în fața altarului.

De asemenea, Irina a mai precizat faptul că vrea să facă lucrurile cu răbdare, pentru ca atât ea, cât și iubitul ei să se poată bucura pe deplin atunci când va veni momentul căsătoriei:

„Nu prea avem cum să facem lucrurile așa. Trebuie întâi să se readapteze, să-și rezolve lucruri, nu poți să sari direct dintr-o situație îngrozitoare în cea mai mai frumoasă zi din viața ta. Lucrurile se fac așa, cu răbdare, în timp. Plus că vine iarna, e urât, cine ar vrea așa ceva?”, a mai adăugat Irina Tănase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *