Prima pagină » National » Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a fost amenințată cu moartea: „Mi-a fost frică să ies din casă”

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a fost amenințată cu moartea: „Mi-a fost frică să ies din casă”

07 iun. 2021, 21:26,
Bianca Rebegea, în National

Luni, 7 iunie, Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea a fost invitată la Antena 3, unde a acordat un interviu, în cadrul căruia a vorbit despre viața fostului lider PSD în penitenciarul de la Rahova. Totodată, ea a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare.

Într-un interviu acordat lui Răzvan Dumitrescu, Irina Tănase a dezvăluit faptul că atât ea, cât și Liviu Dragnea, au primit foarte multe amenințări și, de aceea, i-a fost teamă să părăsească locuința timp de o lună. Aceasta a precizat că nu a fost luată nicio măsură în acest sens.

„Nu aș vrea să vă dau un exemplu pentru că la un moment dat a afirmat el o chestie legată de asta într-o emisiune și lumea s-a grăbit să ia în glumă. Au fost foarte multe astfel de momente, foarte multe amenințări și pentru el și pentru familia lui, pentru copii.

A fost o perioadă în care eu primeam atât de multe amenințări încât mi-a fost frică să ies din casă. Cred că o lună de zile. Erau diverse amenințări de la orice nivel, inclusiv cu atentat la sănătatea, la integritatea personală. Amenințări directe”, a spus Irina Tănase, într-un interviu exclusiv acordat lui Răzvan Dumitrescu, la Subiectiv, pe postul de televiziune Antena 3.

Irina Tănase, amenințată cu moartea: „Încercam să ne protejăm cât puteam”

Irina Tănase a fost întrebată dacă, în urma amenințărilor, nu au sesizat Poliția, iar aceasta a răspuns:

„A existat un domn jurnalist care a făcut publică adresa la care locuiam la acel moment instigând oamenii să intre peste noi în casă și nu s-a întâmplat nimic. Așa că în momentul în care vezi că nu se întâmplă nimic renunți. Încercam să ne protejăm cât puteam”.

Irina Tănase, despre viața lui Liviu Dragnea în penitenciar: „Încearcă să ajungă sănătos acasă”

Logodnica fostului lider al Partidului Social Democrat a declarat că acesta „încearcă să ajungă sănătos afară”. În plus, ea a acuzat că Liviu Dragnea a fost dus în penitenciar, pentru a fi torturat sau exterminat.

„N-as putea sa spun ca face bine. Este in continuare cu probleme de sanatate netratate. Incearca sa ajunga sanatos afara, acasa, asta e ce face Liviu Dragnea.

Ei nu sunt dusi acolo sa fie torturati sau exterminati, pedeapsa lor e privarea de libertate. Timp de 6 luni a stat 23 de ore pe zi inchis in camera, fara macar vreun tratament sa-i amelioreze durerile.

Decizia era intotdeauna mai sus (de personalul din penitenciar). Cand ne loveam de abuzuri, intrebam de ce. ‘Asa era ordinul’. De la cine, nu stiu, dar asa era ordinul”, a declarat Irina Tănase.

Irina Tănase a adăugat că Liviu Dragnea a fost supus în permanență unor „șicane”, precum percheziții doar la el în celulă, faptul că nu l-au lăsat să vorbească cu avocații, sau faptul că a fost ținut în mod repetat în carantină contrar protocoalelor.

De asemenea, aceasta este de părere că situația în care se află Liviu Dragnea este și din cauza lui, deoarece „a pornit niște războaie în favoarea poporului” împotriva unor multinaționale, nu a vrut ca Romania „să dea pe degeaba” resurse naturale și a luptat să nu crească facturile la utilități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024