Prima pagină » Actualitate » Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea a oferit incă o declaraţie referitoare la eliberarea condiţionată! Ce planuri de viitor are fostul lider PSD după eliberare

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea a oferit incă o declaraţie referitoare la eliberarea condiţionată! Ce planuri de viitor are fostul lider PSD după eliberare

15 iul. 2021, 14:42,
George Cristian în Actualitate

Irina Tănase a ajuns la Penitenciarul Rahova unde a dat nas în nas cu reporterii care i-au pus mai multe întrebări. Iubita lui Liviu Dragnea a vorbit despre eliberarea condiţionată a fostului lider PSD dar şi despre planurile de viitor.

Aceasta a menţionat faptul că nu are nicio idee despre ce planuri are de viitor Liviu Dragnea și nici ce va face pe plan profesional. Altfel spus, iubita acestuia a declarat că i-au fost încălcate numeroase reguli.

Ce planuri de viitor are Liviu Dragnea după eliberarea condiţionată

Irina Tănase a vorbit despre eliberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea dar şi despre planurile de viitor ale acestuia. Iubita fostului lider PSD a menţionat că nu are nicio idee despre ce va face Liviu Dragnea în viitorul profesional dar că ea urmează să termine Facultatea de Drept şi vrea să acceadă în Baroul București pentru a deveni avocat. În altă ordine de idei, femeia a explicat faptul că toţi cei din pușcărie l-au tratat pe Dragnea cu respect şi că nu a existat nicio agresiune fizică, nici din partea puşcăriaşilor dar nici din partea angajaţilor penitenciarului:

A avut mult mai multe şi s-a închis. Sper să ne ia şi pe noi în serios. Liviu Dragnea se bucură. Trebuie să îl întrebaţi pe el ce va face. Nu am probleme cu niciun deţinut, toţi l-au tratat cu respect dar şi angajaţii, atât cât s-a putut.  Nu s-a pus niciodată problema de agresiuni fizici ci doar de încălcări de drepturi. Nu am spus că se va angaja, întrebați-l pe el. Eu nu știu.  Nu avem niciun plan momentan. Nu pot să vă spun ce vrea Liviu Dragnea să facă pe plan profesional. Eu sunt studentă la drept şi vreau să fiu avocat. Eram cu prietenii apropriaţi în curte și am început să plâng când am aflat vestea. Nimeni nu se mai aștepta la o asemenea decizie, nici el dar nici eu. a menționat Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea.

Mai mulți susținători s-au strâns în fața Penitenciarului Rahova pentru a-l aștepta pe Liviu Dragnea

În aceste momente, pe lângă prezența jurnaliștilor și a Irinei Tănase, în fața Penitenciarului Rahova s-au strâns mai mulți susținători care îl așteaptă pe Liviu Dragnea. Aceștia au în mână tricolorul și se bucură de decizia dată de magistrații din Giurgiu.

Codrin Ștefănescu, un prieten al lui Liviu Dragnea a menționat faptul că este bucuros de decizia luată de magistrați și că acest fapt dovedește faptul că încă mai sunt judecători cinstiți în România:

„Irina o să meargă la penitenciar în câteva ore. Cu foarte multă speranță. Există în România magistrați care respectă legea și magistrați curajoși care nu cedează la presiuni. (…) El este așteptat de foarte mulți prieteni, de familie”, a fost prima reacție a lui Codrin Ștefănescu, la Antena3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *