Prima pagină » National » Irina Tănase are un nou iubit? Cu cine l-a înlocuit tânăra pe Liviu Dragnea

Irina Tănase are un nou iubit? Cu cine l-a înlocuit tânăra pe Liviu Dragnea

27 mai 2022, 11:09,
în National

Irina Tănase, tânăra care a fost partenera de viață a lui Liviu Dragnea, pare că are un nou iubit. Menţionăm că Dragnea și Tănase s-au despărțit la scurt timp după ce fostul lider PSD a ieșit din închisoare. Dragnea ar fi aflat atunci că Irina Tănase îl înșela cu un fost iubit de-al ei și a decis să pună punct relației.

Deși imediat după despărțirea de Dragnea, Irina jura că va face tot posibilul să își recucerească fostul partener, se pare că între timp aceasta și-a refăcut viața cu un cunoscut afacerist pe nume Roger El Akoury. Tânăra de 30 de ani s-a afișat în public cu noua ei cucerire, milionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”.

milionarul Roger El Akoury

Tânăra de 30 de ani s-a afișat în public cu noua ei cucerire, milionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”

Noul iubit al Irinei Tănase, fosta parteneră a lui Liviu Dragnea

Prin relația cu Liviu Dragnea, fostul lider PSD, prin ținutele cuminți, potrivite pentru întâlnirile de partid, prin tinerețea ei, prin atitudine și ieșirea din tipare, Irina Tănase a reușit să fie aproape la fel de controversată ca fostul ei iubit.

Finalul anului trecut a venit cu o bombă în spaţiul media, despărțirea Irinei Tănase de Liviu Dragnea, cuplul care a supraviețuit oficial perioadei de pușcărie a politicianului, după care s-a destrămat. Motivele despărţirii au fost detaliate larg de presă la acea vreme. Se pare că Irina, deşi părea a fi cumințică și gata pentru a fi doamna nevastă perfectă, n-a rezistat tentațiilor în perioada în care iubitul ei era după gratii.

Iar acum, paparazzi au găsit-o pe Irina în compania multimilionarului Roger El Akoury, de 53 ani, cu o avere colosală și o poveste pe măsură.

Precizăm faptul că multimilionarul libanez Roger El Akoury, zis și „Regele medicamentelor”, este fostul patron al cunoscutului lanţ de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. Iar în anul 2017, Roger El Akoury a făcut una din cele mai mari tranzacții de pe piața pharma, de 400 milioane de euro, vânzând business-ul unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul de farmacii Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna.

De altfel, bărbatul este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest.

Milionarul a preluat o clădire interbelică de pe Bulevardul Primăverii cu o poveste impresionantă, pentru a o transforma în Muzeul de Artă Recentă pe care l-a inaugurat în 2018

Multimilionarul libanez Roger El Akoury

Libanezul este unul din puținii milionari din România la ora actuală având o prezență discretă, fără epatări demonstrative, fără mașini de show-off sau cuceriri de domnițe trofeu care trec galopant prin toate paturile milionarilor, dar cu uriașe investiții în artă.

Amintim că în urmă cu 16 ani, Roger El Akoury s-a remarcat în presa mondenă prin relația pe care a avut-o cu Anna Lesko, dar la fel de discretă.

Fiind foarte selectiv în ceea ce priveşte alegerile feminine, Roger El Akoury este un rafinat și într-ale artei, fiind unul dintre cei mai mari colecționari de tablouri din România.

Mai mult, milionarul a preluat o clădire interbelică de pe Bulevardul Primăverii cu o poveste impresionantă, pentru a o transforma în Muzeul de Artă Recentă pe care l-a inaugurat în 2018.

Așadar, Irina Tănase, tânăra care a fost partenera de viață a lui Liviu Dragnea, pare că are un nou iubit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *