Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irina și Răzvan Fodor, 14 ani de la nuntă. Mesajul emoționant transmis de prezentatoarea TV

Irina și Răzvan Fodor, 14 ani de la nuntă. Mesajul emoționant transmis de prezentatoarea TV

04 sept. 2024, 23:41,
în Cancan ultimă oră

Irina și Răzvan Fodor împlinesc astăzi 14 ani de la nuntă. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cu această ocazie, prezentatoarea a publicat mai multe fotografii cu ei, inclusiv de la căsătorie, împreună cu un mesaj emoționant.

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împlinit 14 de ani de la nuntă, iar prezentatoarea de la Asia Express a publicat un mesaj emoționant pentru partenerul ei de viață.

Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de la nuntă

Irina și Răzvan Fodor formează un cuplu iubit din showbizul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 15 ani și sunt părinții unei adolescente, Diana care le seamănă. Vedetele se completează reciproc, având numeroase proiecte împreună și se înțeleg de minune, cu toate că au momente în care locuiesc la mii de kilometri depărtate din cauza filmărilor unde sunt implicați.
Astăzi, 4 septembrie 2024 cei doi împlinesc 14 ani de la nuntă. Irina Fodor a publicat un mesaj emoționant pentru partenerul ei de viață, spunând că își dorește să îmbrătrânească împreună și că se vor iubi veșnic.

„14 ani de la nuntă. Zice lumea că nunta de fildeș îi spune. Acum, cum i-o spune, e mai puțin important. Ce e important este că ne-am găsit unul pe altul. Nu pot să îmi doresc decât să îmbătrânim împreună, chiar de o fi să arătăm ca în ultima poză din selecția asta pe care am pus-o aici. Stai liniștit, Fodorică, o să te văd tot frumos și atunci. Te iubeeesc!!! @razvan_fodor”, a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Ce spun Irina și Răzvan Fodor de al doilea copil

Irina și Răzvan Fodor au o fiică în vârstă de 13 ani și nu se mai gândesc la al doilea copil. Actorul a făcut și o ironie în momentul în care a fost întrebat dacă și-ar dori să devină tată din nou.

„Petrică (nr. numele pentru viitorul copil). Cumva, a trecut treaba asta”, a spus Răzvan Fodor în cadrul podcast-ului ”Lucruri simple”, găzduit de Horia Brenciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *