Prima pagină » Cancan » Irina Rimes și Killa Fonic au avut o relație controversată. Cu ce bărbați celebri s-a iubit frumoasa cântăreață

Irina Rimes și Killa Fonic au avut o relație controversată. Cu ce bărbați celebri s-a iubit frumoasa cântăreață

14 dec. 2021, 10:19,
în Cancan

Sunt talentați și au succes pe plan profesional, dar puțini sunt cei care știu că Irina Rimes și Killa Fonic au avut o relație controversată. Cei doi artiști au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă Irina Rimes a trecut printr-o traumă după despărțirea de celebrul cântăreț.

Dincolo de faima și zâmbetul afișat pe scenă, artista cu origini în Republica Moldova a avut o viață amoroasă tumultoasă și plină de suferințe. Iată cu ce bărbați celebri s-a iubit frumoasa cântăreață.

Irina Rimes și Killa Fonic, poveste de dragoste controversată

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar piesele sale muzicale adună milioane de vizualizări. La vârsta de 30 de ani, frumoasa cântăreață are o carieră de succes în muzică, dar și mai multe proiecte de televiziune. Artista face parte din juriul mai multor emisiuni celebre, iar atitudinea degajată și sinceritatea debordantă au cucerit imediat publicul.

Dacă pe plan profesional Irina Rimes face furori cu melodiile sale, având un număr impresionant de admiratori, se pare că biografia acesteia este surprinzătoare. Cu toate că a dorit să fie discretă cu viața privată, cântăreața a recunoscut de mai multe ori că a suferit din dragoste și că unele relații au marcat-o profund.

Mai mult, Irina Rimes s-a confruntat cu depresia o perioadă mai lungă de timp, însă a reușit să treacă peste cele mai grele momente cu ajutorul prietenilor și publicului. 

Puțini sunt cei care știu că Irina Rimes a fost căsătorită, iar divorțul prin care a trecut avea să o aducă în pragul depresiei. După ce a aflat că partenerul ei de viață avea o relație cu altă femeie, a divorțat de acesta în anul 2017.

După despărțirea dureroasă, Irina Rimes și-a găsit fericirea alături de controversatul și rebelul artist Killa Fonic, cu care a realizat câteva piese. Deși relația lor a început frumos, povestea de dragoste nu a durat foarte mult. Se pare că fostul iubit al Irinei Rimes, Killa Fonic, era marcat de câteva evenimente din trecut, care provocau certuri în cuplu.

“Am avut 10 ani la rând depresie. Din păcate, tatăl meu nu reușea să o facă pe mama fericită, în sensul în care nu prea își dădea interesul în a-și susține familia. Noi am fost foarte săraci, iar sărăcia e o boală care manipulează creierul în forme foarte urâte. Te bagă în depresii, scoate cele mai urâte părți din tine. (…)

Poate să sune amuzant, dar eu mă consider dependent de sex. Sunt obsedat de asta, mă gândesc la asta în orice secundă posibilă. Câteodată mă și inspiră, câteodată mă obosește.”, a declarat Killa Fonic.

După mai multe certuri și împăcări, Irina Rimes și Killa Fonic s-au despărțit, iar suferința artistei a fost exprimată cel mai bine în câteva dintre melodiile sale. Cântăreața cu origini în Republica Moldova a recunoscut că decepțiile în dragoste o inspiră în crearea pieselor muzicale atât de apreciate de public.

Cine au fost bărbații celebri din viața frumoasei cântărețe

Irina Rimes a avut parte de o viață amoroasă plină de aventuri, dar și de suferințe. La 22 de ani, cântăreața s-a căsătorit cu Andi Bănică, dar relația dintre ei avea să treacă prin multe încercări. Fostul partener de viață al artistei a fost infidel, iar divorțul a fost inevitabil. După mariajul eșuat, Irina Rimes a trecut printr-o depresie cruntă.

„Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu.

Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Ca să nu fiu anxioasă trebuie să mă simt foarte în largul meu. (…) Am un filtru și filtrul ăsta este aproape mereu. Îl scot numai când sunt singură sau când sunt cu un prieten care poate să-mi ierte orice. În rest, mereu există un filtru.”, declara la vremea respectivă frumoasa Irina Rimes.

Un alt cântăreț celebru din România care a trecut prin două căsnicii eșuate și a suferit enorm este Andrei Ștefănescu. Artistul s-a confruntat cu depresia după ce s-a despărțit de a doua soție, cu care are un băiețel.

După ce a trecut peste depresie, Irina Rimes a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Killa Fonic, însă relația nu a durat foarte mult. Se pare că tot depresia a fost cauza despărțirii lor, fostul iubit având în mod frecvent stări de anxietate.

Cu toate acestea, Irina Rimes a reușit să iubească din nou și a avut o relație cu toboșarul Alexandru Badea, însă cei doi s-au despărțit când toți se așteptau mai puțin.

În prezent, artista este îndrăgostită de David Goldcher și se pare că noul iubit i-a cucerit definitiv inima. Mai mult, Irina Rimes a locuit o perioadă în Franța alături de bărbatul pe care îl iubește. În cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre iubitul ei, dezvăluind planurile lor de viitor.

„Mi-am dat seama că mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-aș fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez.

Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el.”, a precizat îndrăgita cântăreață.

Irina Rimes și Killa Fonic au trăit o poveste de dragoste controversată, iar după despărțire artista a suferit enorm. Cu toate că a trecut prin mai multe decepții amoroase, Irina Rimes și-a găsit fericirea în brațele unui artist francez, David Goldcher. 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024