Prima pagină » Cancan » Irina Rimes și-a surprins fanii și a pozat goală. Ce spune frumoasa artistă despre fotografiile provocatoare

Irina Rimes și-a surprins fanii și a pozat goală. Ce spune frumoasa artistă despre fotografiile provocatoare

14 apr. 2022, 09:54,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, Irina Rimes, și-a surprins fanii și a pozat goală. Tânăra vedetă a cucerit publicul de la primele apariții pe scenă și în prezent se bucură de un succes impresionant pe plan artistic. Mereu atentă la aparițiile sale în showbiz-ul autohton, aceasta a uimit cu câteva poze îndrăznețe postate pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Iată ce spune frumoasa artistă despre fotografiile provocatoare.

Irina Rimes a pozat goală și i-a uimit pe fani

Frumoasa artistă Irina Rimes și-a surprins admiratorii din mediul online cu câteva fotografii în care apare goală. Vedeta a optat de această dată peentru o apariție îndrăzneață, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Celebra cântăreață a fost apreciată pentru curaj, dar și pentru forma fizică de invidiat. Nu au lipsit însă remarcile negative, unii considerând că ipostazele nud nu o caracterizează pe aceasta.

Noua apariție a Irinei Rimes în mediul online i-a surprins pe mulți. Aceasta nu s-a afișat deseori în ținute incendiare și nu a pozat în revistele pentru bărbați. Mai mult, artista a mărturisit că își dorește să fie apreciată de public datorită vocii sale și vrea să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă.

Cu toate acestea, Irina Rimes a ales de această dată să pozeze provocator, lăsând la vedere formele sale perfecte. Aceasta a recunoscut însă că nu exagerează când vine vorba de machiaj sau ținute.

„Nu-s ca fetele de pe Instagram, cu fund și sâni. Eu sunt simplă. Nu mă îmbrac așa fit, ci așa cum simt eu. Am niște oameni în jurul meu care mă ajută să-mi aleg stilul. Nu sunt specială. O femeie trebuie să se iubească pe ea, să arate bine la ea acasă, când se uită în oglindă, nu când arată o bucată de fund pe scenă. Poate că m-aș mândri cu asta, dacă aș avea. Dar eu sunt decentă.”, a declarat frumoasa artistă.

Printre vedetele care s-au afișat în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare se află și Ruby. Cântăreața și-a surprins fanii cu poze nud, spre încântarea publicului masculin. O apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton este și tânăra artistă Diana Enache. Fiica îndrăgitului Adrian Enache se bucură de succes la o vârstă surprinzătoare și face furori de fiecare dată când apare pe scenă.

Ce spune frumoasa artistă despre trecutul său și aparițiile îndrăznețe

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta se remarcă prin vocea inconfundabilă, discreție și atitudinea optimistă. Mereu zâmbitoare și energică, Irina Rimes ascunde o poveste de viață impresionantă.

Artista a încercat mereu să fie departe de scandaluri și este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Puțini sunt cei care știu că frumoasa cântăreață a trecut printr-un mariaj eșuat la o vârstă fragedă și că a avut un iubit celebru, de care s-a despărțit.

Irina Rimes a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Killa Fonic, însă relația lor s-a încheiat după mai multe certuri și împăcări. În prezent, artista iubește din nou și se declară extrem de fericită alături de partenerul ei.

Cu toate că a trecut prin momente grele în plan personal, cântăreața își asumă trecutul dureros și se bucură din plin de viață. Aceasta a dezvăluit că s-a confruntat ani buni cu depresia după ce a divorțat, dar în prezent este împlinită și apreciată de publicul autohton.

„Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu.

Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Ca să nu fiu anxioasă trebuie să mă simt foarte în largul meu. (…) Am un filtru și filtrul ăsta este aproape mereu. Îl scot numai când sunt singură sau când sunt cu un prieten care poate să-mi ierte orice.”, a mărturisit vedeta.

Irina Rimes și-a surprins admiratorii de pe rețelele de socializare cu fotografii provocatoare în care apare goală. Fanii au reacționat imediat, însă artista a prcizat că nu își dorește să se remarce prin apariții îndrăznețe, ci prin vocea sa deosebită și piesele sale de succes.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *