Prima pagină » Cancan » Irina Rimes pozează sexy pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa artistă despre suferințele în dragoste

Irina Rimes pozează sexy pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa artistă despre suferințele în dragoste

11 mai 2022, 09:49,
în Cancan

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, Irina Rimes, pozează sexy pe rețelele de socializare. Frumoasa artistă se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă, iar în mediul online face furori cu aparițiile provocatoare. Cu toate că a refuzat să pozeze nud, vedeta își surprinde fanii și pozează în ipostaze incendiare. Recent, Irina Rimes a făcut furori pe rețelele de socializare și i-a uimit pe admiratori după ce a vorbit despre cele mai grele momente din plan personal. Iată ce spune frumoasa artistă despre suferințele în dragoste.

Irina Rimes pozează sexy și face furori pe rețelele de socializare

Îndrăgita artistă Irina Rimes are o carieră de succes în muzică și se bucură de aprecierea publicului autohton. Vedeta se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă, iar în mediul online are un număr impresionant de urmăritori. Recent, cântăreața s-a afișat în ipostaze sexy pe rețelele de socializare, spre încântarea tuturor.

Artista a primit doar cuvinte de laudă din partea fanilor, care au apreciat aparițiile provocatoare ale acesteia. Irina Rimes a mărturisit că nu își dorește să se remarce prin ținute exagerate sau ipostaze nud, ci să cucerească publicul cu vocea sa și piesele sale artistice de succes.

„Nu-s ca fetele de pe Instagram, cu fund și sâni. Eu sunt simplă. Nu mă îmbrac așa fit, ci așa cum simt eu. Am niște oameni în jurul meu care mă ajută să-mi aleg stilul. Nu sunt specială. O femeie trebuie să se iubească pe ea, să arate bine la ea acasă, când se uită în oglindă, nu când arată o bucată de fund pe scenă. Poate că m-aș mândri cu asta, dacă aș avea. Dar eu sunt decentă.”, a mărturisit cântăreața.

Printre vedetele care pozează sexy se află și celebra Delia Matache. Aceasta a provocat nu de puține ori discuții în rândul fanilor cu ținutele sale extravagante și stilul îndrăzneț. Și frumoasa Alina Eremia este o vedetă la înălțime. Artista se bucură de succes în muzică, iar în viața privată se declară împlinită alături de iubitul ei.

Cine este bărbatul care a făcut-o să sufere

Dincolo de celebritate și de succesul uluitor pe plan profesional,cIrina Rimes a avut parte de multe provocări și suferințe în viața privată. Artista s-a căsătorit la o vârstă fragedă și a trecut printr-un divorț dureros. Aceasta s-a luptat cu depresia o perioadă lungă de timp, dar a reușit să depășească cel mai greu moment din viața sa.

Irina Rimes a suferit și în alte relații de dragoste, iar despărțirile de foștii parteneri au afectat-o enorm. Recent, artista a dezvăluit că fostul iubit a jignit-o, iar această suferință a determinat-o să compună una dintre cele mai îndrăgite piese ale sale, ,,Nu știi tu să fii bărbat.” Vedeta a dezvăluit de la ce a pornit totul și cum a scris textul acestei piese după ce a fost rănită de bărbatul iubit.

„Povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat.” Eram în mașină și prietenul meu, iubirea vieții mele de pe atunci, mi-a spus un lucru foarte urât. Și m-am supărat foarte tare, dar îmi ajunsese la os. Se purta urât cu mine, foarte urât. Eram în mașină, mergeam spre ceva sau cineva. (…)

Veneam din Periș spre București că aveam ceva, o emisiune, un podcast sau radio. Mi-a zis chestia aia. Pe drum, cred că făceam un mix sau o piesă și am cântat ceva prost. Și mi-a zis ceva de genul: „N-am timp să corectez în behăielile tale.”  Și m-a durut. Era adevărat. Dar m-a durut. Și m-am întors înapoi la Periș la sesiune, și am scris piesa ,,Nu știi tu să fii bărbat” în 10 minute, nu mai mult.”, a declarat artista.

Cu toate că a suferit enorm în dragoste și a luptat cu depresia, Irina Rimes a reușit să depășească cele mai grele momente din plan personal și a demonstrat tuturor că este o femeie puternică. Îndrăgita cântăreață se bucură în prezent de aprecierea publicului și de succes în carieră.

Irina Rimes și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Artista se mândrește cu o siluetă de invidiat și face furori atunci când apare în public. Aceasta se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă, iar în mediul online are un număr impresionant de urmăritori.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`