Prima pagină » Cancan » Irina Rimes, o fată timidă la prima apariție pe scenă. La ce vârstă a debutat artista

Irina Rimes, o fată timidă la prima apariție pe scenă. La ce vârstă a debutat artista

27 ian. 2022, 12:25,
BZI.ro, în Cancan

Irina Rimes, care anul trecut a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani, a reușit să cunoască celebritatea abia după ce s-a mutat în România. Născută în Republica Moldova, artista a cochetat încă de mică cu lumea showbiz-ului de pe celălalt mal al Prutului. Pe numele său real Irina Rîmeş, aceasta a devenit cunoscută după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri.

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste din noua generație, ea compunând multe din piesele pe care le interpretează. Cântăreața s-a născut pe 22 august 1991, în localitatea Izvoare, din Republica Moldova, dar de mai mulți ani s-a stabilit în București. Ea s-a remarcat rapid datorită talentului ei și chiar a ajuns să stea la masa juraților show-ului Vocea României.

Irina Rimes a ajuns la o frumoasă vârstă

Artista din Republica Moldova a împlinit anul trecut frumoasa vârstă de 30 de ani și se poate lăuda cu o carieră înfloritoare. Și totuși, tânăra interpretă a avut ceva de așteptat până să i se deschidă porțile succesului. După câțiva ani în care a încercat să-și facă un nume în showbizul din Republica Moldova, s-a în România şi a debutat cu numele de scenă Irra. Cu toate acestea, proiectul respectiv a fost sortit eşecului, astfel că s-a rebranduit devenind Irina Rimes.

Practic, cariera sa fulminantă începe din 2016, cu piesa „Visele”, însă recent s-a aflat despre un videoclip cu Irina Rimes de acum zece ani. Pe atunci, artista din Republica Moldova participa la emisiunea Fabrica de staruri. Tânăra, emoționată, dar sigură pe ea, avea părul lung și era îmbrăcată într-o rochie neagră accesorizată cu un șirag de mărgele. E a cântat piesa „Tu n-ai avut curaj”, a regretatei Mădălina Manole. După cum se poate observa, Irina s-a descurcat de minune.

Nu în ultimul rând, la acea vreme, artista își rotunjea veniturile cântând la nunți. Acest lucru s-a aflat după apariția unei poze din 2008 de la o nuntă din Soroca, Republica Moldova. Dar timpul a trecut, iar acum Irina Rimes este acum una dintre cele mai bune voci de la noi, cu foarte mulți fani și un public numeros care o aplaudă la concerte. Faima nu i-a schimbat modul de a gândi, ba dimpotrivă, artista a rămas modestă și spune că lumea o iubește pentru ceea ce cântă și nu pentru ceea ce afișează.

Irina Rimes nu este atrasă de lux și opulență

În pofida faptului că a devenit celebră, Irina Rimes nu duce o viaţă de lux, căci nu-i place opulenţa. Poveste de început a Irinei Rimes este una tristă, după cum chiar ea mărturisea. Pe atunci, ajungea să doarmă prin gări şi trecea prin momente cumplite. Însă, uşor-uşor a reuşit să îşi facă un nume şi să aibă succes. În prezent, artista are o relație cu David Goldcher, cu care pentru o perioadă a stat în Franța.

Oricum, nu s-a implicat în afaceri, ci s-a mulţumit cu contractele muzicale şi de televiziune, cu Pro TV. De aceea nici nu se laudă cu o avere uriaşă. Irina a declarat într-un interviu că nu vrea să întrețină aparențe și că investește banii în ceea ce crede ea că este util. Așa că nu e de mirare că artista are o mașină Oper Corsa din 2008. Așadar, pentru Irina Rimes, odată cu înaintarea în vârstă vor apărea și alte priorități în viața ei.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *