Prima pagină » Cultural » Irina Rimes are o înălțime surprinzătoare. ,,Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime!”

Irina Rimes are o înălțime surprinzătoare. ,,Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime!”

25 iul. 2022, 10:45,
BZI.ro, în Cultural

Celebra artistă Irina Rimes are o înălțime surprinzătoare. Cântăreața atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă și face furori cu fizicul de invidiat. Irina Rimes are o carieră de succes în muzică și se bucură din plin de celebritate. Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta a avut parte de multe provocări și a făcut sacrificii de dragul familiei și profesiei. Iată ce suferințe ascunde frumoasa cântăreață.

Irina Rimes, artista cu o înălțime surprinzătoare

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Irina Rimes, se află într-o formă fizică de invidiat și se mândrește cu formele sale perfecte. Aceasta nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Cu toate că Irina Rimes are o înălțime de doar 1,49 centimetri, aceasta a mărturisit că nu se simte complexată, ci este încrezătoare și mulțumită de modul în care arată.

„Mă simt la fel de sexy și când port tocuri, și când am în picioare talpă joasă. Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime!”, a declarat frumoasa artistă.

La vârsta de 30 de ani, Irina Rimes se declară o femeie împlinită. Aceasta are un succes impresionant în muzică și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene. În ceea ce privește planul amoros, artista a trecut prin multe suferințe, însă a reușit să treacă peste relațiile de dragoste tumultuoase și despărțirile dureroase.

Irina Rimes este extrem de activă și în mediul online unde își surprinde admiratorii cu fotografii îndrăznețe. O altă artistă care pozează sexy ori de câte ori are ocazia este Andreea Bănică. Aceasta încinge imaginația multor bărbați cu ținutele incendiare și formele sale fizice fără cusur.

Și Corina Bud face furori pe Instagram cu apariții provocatoare. Artista a revenit de curând în muzică și este pregătită să cucerească publicul autohton.

Ce spune cântăreața despre familia ei

Irina Rimes este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Artista a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să ascundă suferințele prin care a trecut. Cu toate acestea, vedeta și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre părinții ei, dar și despre momentele grele de acasă.

„Nu i-am văzut niciodată pe mama și tata să se ia în brațe și să se sărute pe gură. În momentul în care am văzut alți oameni să facă chestia asta, m-am supărat. Părinții noștri de ce nu fac asta? La noi a fost tabu iubirea, în familie. Am început să ne spunem „Te iubesc” în momentul în care am ieșit în lume și am văzut că iubirea e un lucru normal.

Părinții mei au lucrat prea mult și au fost prea departe de noi, ca să ne învețe lucrurile astea. Nici ei nu le știau. Ei le-au învățat acum, împreună cu noi.”, a mărturisit artista.

Mai mult, Irina Rimes își asumă trecutul amoros și nu regretă relațiile de iubire pe care le-a avut deși a suferit enorm.

,,Nu mi-a fost teamă să iubesc. Cred că de asta am iubit atât de mult și atât de frumos, de puternic, pentru că am descoperit ceva. Nu am mai văzut asta până acum. E ca un drog. E ca și cum ți-ar fi spus cineva să nu pui mâna în foc, că te arzi. Și nu pui, nu pui, dar când ești liber bagi degetul și simți căldura. Așa a fost iubirea pentru mine.”, a mai precizat vedeta.

Irina Rimes nu este complexată de înălțimea ei și se află într-o formă fizică de invidiat. Îndrăgita cântăreață atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă și se bucură din plin de celebritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
30 iulie 2024
30 iulie 2024