Prima pagină » Cultural » Irina Rimes a ținut să le transmită un mesaj clar fanilor ei. După “scandalul” cu Theo Rose, artista a luat atitudine

Irina Rimes a ținut să le transmită un mesaj clar fanilor ei. După “scandalul” cu Theo Rose, artista a luat atitudine

13 oct. 2023, 12:07, 1 ,
în Cultural

“Scandalul” dintre Irina Rimes și Theo Rose, în urma căruia iubita lui Anghel Damian a izbucnit în lacrimi la TV, a strânit numeroase controverse în mediul online. Pe rețelele de socializare, fanii celor două cântărețe au declanșat un conflict intens, dar Irina Rimes le-a cerut acestora să înceteze cu comportamentul răutăcios.

Controversa de pe rețelele de socializare a început după ce Irina Rimes a comentat câteva cuvinte spuse de Theo Rose despre genul muzical pe care aceasta îl abordează. Discuția a avut loc în cadrul concursului de talente televizat, unde ambele artist fac parte din juriu.

Irina Rimes a ținut să le transmită un mesaj clar fanilor ei

După cuvintele rostite de Irina Rimes, iubita lui Anghel Damian a început să plângă, iar întregul moment a fost transmis la televizor.

Irina Rimes a fost critică atât de fanii lui Theo, cât și de alți artiști care și-au exprimat opinia. De asemenea, în mediul online a izbucnit un scandal între susținătorii lui Theo Rose și fanii Irinei Rimes.

La una dintre postările făcute de iubita lui Anghel Damian, un utilizator a lăsat un comentariu în care afirma că Irina Rimes este mai valoroasă decât Theo Rose, iar Irina a dorit să transmită un mesaj public imediat ce a văzut ceea ce a spus acea persoană.

Artista și-a îndemnat fanii să renunțe la acest conflict și să nu mai lase comentarii negative la adresa lui Theo Rose. Irina a spus că între ea și colega ei din juriu nu există o competiție și că acest scandal din mediul online ar trebui să înceteze.

„Nu este o competiție. Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească. Mulțumesc dacă înțelegeți asta. Este ușor să stârnești ură între oameni, mai ales pe SM(n.r. Social Media), dar eu tot timpul m-am pronunțat împotriva hate-ului, indiferent de motiv”, a fost răspunsul pe care Irina Rimes i l-a dat fanului ei, la postarea făcută de Theo Rose pe Instagram.

Ce a spus Theo Rose despre acest “scandal”

Cu câteva zile în urmă, după acest moment în care artista a plâns a fost difuzat la televizor, Theo Rose a dorit să clarifice situația și a transmis urmăritorilor săi de pe platformele online că Irina Rimes nu este responsabilă pentru lacrimile ei. Iubita lui Anghel Damian a dezvăluit că ceea ce a fost spus de colega ei a reactivat anumite frustrări acumulate de-a lungul carierei sale. De asemenea, Theo a afirmat că între ea și Irina Rimes există o relație frumoasă de colegialitate și că se apreciază reciproc.

„Vorbesc acum pentru cei care sunt la curent cu situația, eu n-am plâns din cauza Irinei. Ce vedeți voi acolo e o frântură, după ore întregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte și spunem lucruri. Mie și despre mine mi se par unele lucruri pe care le spun pot părea într-un fel. Dar să știți că noi între noi tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți un rahat pe gură atunci când vrei să combini un concurent să vină în echipa ta să zici ceva care să nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat.

Niciodată nu am plecat supărați, că nu e despre asta și m-a surprins că s-a creat asta. Eu n-am plâns din cauza Irinei și ați văzut că ea la final a venit la mine să verifice și i-am spus că na, că s-au adunat și la mine niște frustrări, sunt niște lucruri care mă dor și pe mine și dacă m-ai atins acolo dau o lacrimă. N-am intenționat să plâng.

M-a emoționat și îmbrățișarea lui Pavel, că ei toți știu, noi asta facem cât stăm cu spatele la scenă, ne povestim, ne legăm de tot felul de subiecte, dar pot să vă garantez că nu s-a întâmplat nimic din răutate, mie îmi place de Irina, ei îi place de mine”, a povestit Theo Rose, într-un filmuleț postat pe Instagram.

Acum, la o săptămână de la toată povestea, Irina Rimes a lăsat un mesaj public pe pagina lui Theo Rose, când a văzut că un fan i-a luat apărarea în fața artistei.

Comentarii
  • 👨‍🎓Irina Rimes, studii: Academia de Muzică

    Vs

    Teodora Teo Roze(???), studii: Scoala Superioară a Vieții …e plin facebookul de ăștia școliți acolo !🤤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *