Prima pagină » Cultural » Irina Petrea, detalii dureroase din biografie. ,,Am fost atât de afectată încât nu am mai putut lucra cu copiii…”

Irina Petrea, detalii dureroase din biografie. ,,Am fost atât de afectată încât nu am mai putut lucra cu copiii…”

18 mai 2023, 10:50,
în Cultural

Irina Petrea a oferit recent câteva detalii dureroase din biografie. Celebra „Supernanny” ascunde o poveste de viață impresionantă și suferințe greu de imaginat în plan personal. Dincolo de succesul în carieră, vedeta a avut parte de multe încercări în viața de familie. Iată ce spune Irina Petrea despre imposibilitatea de a avea copii.

Irina Petrea, detalii dureroase din biografie

Irina Petrea este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite vedete din România. Aceasta este cunoscută de public cu numele de „Supernanny” încă de pe vremea când vedeta avea un rol principal în faimoasa emisiune și îi ajuta pe părinți să îi înțelegă mai bine pe cei mici și să le ofere o educație corespunzătoare. Dincolo de succesul uluitor în carieră, vedeta ascunde o biografie dureroasă. Aceasta nu poate avea copii și a trecut cu greu peste diagnosticul crunt primit din partea medicilor. Mai mult, aceasta a rămas marcată și de pierderea părinților ei.

„Sunt multe lucruri la care m-am rugat și nu au venit. Unul dintre acestea este faptul că nu am avut copii ai mei. Am fost foarte furioasă, am fost foarte dezamăgită, am fost atât de afectată încât nu am mai putut lucra cu copiii. Nu mai puteam să suport să îi văd pe stradă și să văd părinți. (…)

În ultimii doi ani mi-am pierdut ambii părinți. În 2020 a murit tata în condiții foarte oribile, iar mama a murit la 5 luni după. Pe mama am avut-o filmată cum a murit pentru că i-am pus camere de supraveghere în casă. Nu am putut să nu mă uit. Mi-a fost foarte greu pentru că a murit singură. Mama a murit singură acasă, iar tata a murit singur în spital.”, a declarat vedeta.

În prezent, Irina Petrea se dedică proiectelor sale în domeniul de parenting, iar pe plan personal și-a găsit liniștea și echilibrul alături de soțul ei. La vârsta de 53 de ani, Irina Petrea se declară o femeie împlinită, chiar dacă are un mare regret, acela că nu a devenit mamă. O altă vedetă care a avut parte de multe suferințe pe plan personal este Neti Sandu. După ce a fost părăsită de partenerul ei, celebra prezentatoare nu a dorit să își mai refacă viața.

Ce spune vedeta despre soțul ei și căsnicia la distanță

Irina Petrea are o căsnicie longevivă, însă considerată de unii atipică. Îndrăgita „Supernanny” îl vede destul de rar pe partenerul ei de viață din cauza faptului că acesta lucrează peste hotare. Cu toate acestea, distanța nu i-a împiedicat pe cei doi să aibă un mariaj fericit.

„Soțul meu lucrează foarte mult în afară. Au fost ani în care ne-am văzut trei săptămâni adunate cap-la-cap într-un an. E nevoie de foarte multă încredere. Există încredere. În astfel de relații, fără încredere nu există nimic. Mi-a fost alături în toate momentele cheie ale vieții mele.”, a mai precizat aceasta.

Irina Petrea a trecut prin momente grele în viața privată și regretă că nu are copii. Vedeta este extrem de discretă când vine vorba de planul personal și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *