Prima pagină » Cultural » Irina Nicolae, o prezență discretă pe Instagram. De ce s-a retras din lumina reflectoarelor fosta componentă a trupei A.S.I.A.

Irina Nicolae, o prezență discretă pe Instagram. De ce s-a retras din lumina reflectoarelor fosta componentă a trupei A.S.I.A.

27 iun. 2022, 08:35,
în Cultural

Irina Nicolae din trupa A.S.I.A. este o prezență discretă pe Instagram și apare tot mai rar în spațiul public. Frumoasa artistă a renunțat de câțiva ani la muzică și se dedică în totalitate familiei. Mai mult decât atât, vedeta nu mai locuiește de ceva vreme în România, dar se bucură de un real succes peste hotare. Multă lume se întreabă de ce s-a retras din lumina reflectoarelor fosta componentă a trupei A.S.I.A.

Irina Nicolae, o apariție discretă pe Instagram

Îndrăgita cântăreață Irina Nicolae se declară o femeie împlinită la vârsta de 43 de ani. Fosta componentă a celebrei trupe A.S.I.A. a renunțat la cariera în muzică de dragul familiei și s-a reinventat pe plan profesional. Vedeta locuiește de ani buni în Budapesta alături de soțul ei, Marius Vizer, președintele Federației Naționale de Judo.

Irina Nicolae și Marius Vizer s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună o fetiță superbă, pe Scarlett Maria. Artista și soțul ei sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată. Aceștia se bucură din plin de viața de lux, însă preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor.

De când s-a retras din muzică, Irina Nicolae se dedică familiei sale frumoase, iar pe plan profesional se ocupă de câteva proiecte inedite. Artista scrie cărți pentru copii, se perfecționează în design interior și studiază limba germană.

,,Am început să studiez limba germană şi, în plus, lucrez pe partea de design interior în câteva proiecte. Visele mele nu se opresc aici, aştept doar să îmi eliberez puţin timpul ca să mă pot implică 100% în următoarele proiecte. Până atunci învăţ, ca să fiu pregătită atunci când va fi momentul potrivit să demarez. Fac echipă cu arhitectul și șeful de șantier și decid tot ce se modifică și se construiește în casa respectivă.”, a declarat vedeta.

La vârsta sa, Irina Nicolae se menține în formă și atrage privirile tuturor pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy. Artista arată spectaculos și nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu apariții elegante și ținute care îi pun în evidență formele fizice de invidiat.

O altă vedetă care se bucură din plin de viața de familie și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public este Cristina Herea. Aceasta radiază de fericire alături de soțul ei, care o răsfață mereu. Și actuala iubită a lui Andrei Ștefănescu, frumoasa Ștefania Duca, pozează sexy în mediul online și se afișează în ipostaze tandre alături de partenerul ei celebru.

De ce s-a retras frumoasa cântăreață din lumina reflectoarelor

Fosta componentă a trupei A.S.I.A., Irina Nicolae, a renunțat de câțiva ani la muzică și se dedică familie sale frumoase. Artista s-a mutat definitiv în Budapesta alături de soțul ei, iar de când a devenit mamă se declară mai fericită ca oricând.

Irina Nicolae are o fetiță superbă, pe micuța Scarlett Maria, și se bucură din plin de ipostaza de mamă. Vedeta și-a dorit foarte mult să aibă o fată, iar marea sa dorință i s-a îndeplinit.

,,Când am rămas însărcinată, am ştiut că va fi fetiţă. Nu m-am văzut niciodată mamă de băiat şi îmi amintesc că au fost multe semne care îmi întăreau această convingere. Când am ieşit de la primul control la şase săptămâni, am dat cu ochii peste un panou publicitar enorm pe care era scris ,,the future is female.” Şi aveam să aflu peste doar trei săptămâni că viitorul pentru noi chiar era… roz!

Sunt şi am fost un om fericit, dar venirea pe lume a micuţei mi-a adus împlinirea ca femeie, soţie şi mamă. Simt că avem multe de oferit şi cu siguranţă de primit. Am aşteptat şi dorit acest copil mult prea mult ca să ne încurcăm în detalii de genul orelor de somn.”, a mărturisit frumoasa artistă.

Irina Nicolae nu regretă că a plecat din țară și că a renunțat la muzică de dragul familiei. Artista s-a reinventat pe plan profesional, iar în viața privată se declară o femeie împlinită.

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Irina Nicolae se dedică familiei sale frumoase și este o prezență discretă pe rețelele de socializare. Vedeta arată spectaculos la vârsta de 43 de ani și face furori de fiecare dată când apare în public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *