Prima pagină » Cancan » Irina Nicolae, imagini secrete cu fiica ei și a lui Marius Vizer. De ce nu îi arată niciodată chipul

Irina Nicolae, imagini secrete cu fiica ei și a lui Marius Vizer. De ce nu îi arată niciodată chipul

28 iun. 2024, 11:50,
BZI.ro, în Cancan

Irina Nicolae, fosta solistă de la ASIA, a împărtășit câteva imagini secrete cu micuța Scarlett, fiica ei și a lui Marius Vizer. Aceștia și-au stabilit de ani buni reședința la Budapesta și sunt foarte discreți cu privire la viața de familie. În ceea ce o privește pe fetiță, Irina Nicolae și soțul ei i-au organizat o petrecere grandioasă la Paris, când a împlinit 5 ani.

Irina Nicolae vorbește rar despre fetița ei, în vârstă de 6 ani, iar pozele cu Scarlett sunt, și ele, o raritate. Chipul micuței nu a apărut niciodată în social media și nici nu se va întâmpla asta prea curând. Recent, Irina Nicolae a făcut câteva dezvăluiri despre Scarlett, în cadrul unui interviu, potrivit LPF.

Irina Nicolae, imagini secrete cu fiica ei și a lui Marius Vizer

Irina Nicolae (45 de ani), fosta solistă a trupei ASIA, și Marius Vizer (64 de ani), președintele Federației Internaționale de Judo, sunt topiți după prințesa care a venit în viețile lor, în urmă cu 6 ani. În fiecare an i-au organizat petreceri gradioase, de la care nu au lipsit artiști de renume, printre care și celebrul Al Bano, prieten de familie cu soții Vizer și, iată, după cum dezvăluie Irina, chiar nașul micuței.

Despre toate acestea a vorbit Irina Nicolae într-un interviu pentru okmagazine.ro, povestind cum e viața lor la Budapesta, acolo unde au reședința de ani buni. Artista a oferit detalii și despre petrecerea grandioasă a lui Scarlett, eveniment care a avut loc la Paris, când a împlinit 5 ani pe 2 februarie 2023.

„Ziua ei ne-a prins la Paris. Soțul meu avea un campionat de judo acolo și era firesc să fim împreună. Am organizat  o cină alături de câteva persoane dragi nouă, iar ziua am petrecut-o la Louvre. Asta a fost dorința ei, să o vadă pe Monalisa!

Are o copilărie normală și, sper eu, fericită! Merge la grădiniță, se joacă, face sport, călătorește, face lucrurile pe care le face orice copil de vârstă ei. Vorbește trei limbi. A început cu română și engleză concomitent, cumva le asimilează pe amândouă ca limbi materne, după care a urmat maghiara.

Nu aș putea să îți spun nivelul, pentru că eu nu vorbesc limba maghiară, dar ea vorbește atunci când este nevoie. Vedem pe viitor ce va mai învăța, probabil germană și italiană, că mă tot întreabă cuvinte în italiană, are această curiozitate. Își dorește mult să vorbească cu nașul ei, Al Bano, în italiană”, a povestit irina Nicolae pentru sursa menționată anterior.

De ce nu vrea Irina Nicolae să-i arate chipul fetiței

Irina Nicolae și Marius Vizer se iubesc din 2002, s-au căsătorit în 2015, iar pe 2 februarie 2018 au devenit părinți. De atunci, viața lor gravitează în jurul micuței Scarlett Maria, pe care o protejează și o feresc de ochii presei. Din când în când, fosta solistă de la ASIA mai publică pe Instagram câteva poze de familie. Irina a explicat, în interviul amintit, de ce nu arată chipul fetiței.

„Este alegerea noastră să nu o expunem public pentru că este un copil și va avea timp suficient mai târziu, dacă va dori să fie prezentă în viața publică sau pe rețelele sociale. Nu o ascundem, dar nu văd rostul expunerii unui copil. Copilăria nu se trăiește în online, ci în offline, în viața reală”, a mai precizat Irina Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *