Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Irina Mitrea, psiholog principal la Institutul de Psihiatrie Socola Iași, vorbește în emisiunea BZI LIVE despre depresie și anxietate, stări apărute în pandemie – FOTO

LIVE VIDEO – Irina Mitrea, psiholog principal la Institutul de Psihiatrie Socola Iași, vorbește în emisiunea BZI LIVE despre depresie și anxietate, stări apărute în pandemie – FOTO

15 feb. 2022, 15:40,
BZI.ro, în BZI LIVE

Pandemia Covid-19 a produs victime în rândul populației și pe latura psihico – emoțională. Numărul persoanelor care suferă de stări anxioase și depresie a crescut alarmant, iar specialiștii identifică tot mai multe persoane, de vârste diferite, cu aceste stări.

Cum identificăm depresia și anxietate? Care sunt primele semnale? Unde trebuie să ne adresăm și care sunt soluțiile prin care putem scăpa de aceste stări, ne va spune Irina Mitrea, psiholog principal la Institutul de Psihiatrie Socola Iași, în ediția BZI LIVE, 16 februarie 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *