Prima pagină » Cancan » Irina Loghin, despre aparițiile controversate pe vremea când era tânără. „Elena Ceauşescu era geloasă pe mine…”

Irina Loghin, despre aparițiile controversate pe vremea când era tânără. „Elena Ceauşescu era geloasă pe mine…”

23 dec. 2021, 11:48,
în Cancan

Una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de muzică populară, Irina Loghin, a surprins publicul cu aparițiile controversate pe vremea când era tânără. Îndrăgita artistă s-a confruntat cu momente dificile în tinerețe și se pare că a avut de suferit de pe urma frumuseții sale. 

Irina Loghin a debutat pe scena muzicală românească într-o perioadă nefastă, iar provocările din plan profesional au fost nenumărate. Puțini sunt cei care știu de ce Elena Ceaușescu i-a interzis interpretei să mai apară pe scenă.

Irina Loghin a fost implicată într-un scandal pe vremea când era tânără

Irina Loghin a fost considerată mereu una dintre cele mai frumoase femei din România. Cântăreața de muzică populară este extrem de apreciată, iar vocea inconfundabilă a cucerit publicul de la primele apariții pe scenă.

Dincolo de succesul răsunător în lumea artistică, interpreta s-a confruntat cu situații dificile de-a lungul timpului. Frumusețea și talentul Irinei Loghin au fost invidiate de unii colegi de breaslă, aceasta având parte de conflicte și provocări pe plan profesional.

Cu toate că vedeta a încercat mereu să fie departe de scandaluri, pe vremea când era tânără a fost protagonista unui scandal. Din mărturisirile Irinei Loghin, aceasta era una dintre artistele preferate ale lui Nicolae Ceaușescu. Cântăreața de muzică populară era nelipsită de la petrecerile de Revelion ale cuplului, însă la un moment dat a fost interzisă la comanda Elenei Ceaușescu.

Artista a avut de suferit din cauza acestei decizii, iar timp de 8 ani nu a mai avut voie să apară pe scenă.

„M-au interzis în 1982. Se spunea că Elena Ceauşescu era geloasă pe mine, pentru că eram mult prea iubită de public. Dar eu ştiu că a fost mâna unor colegi „binevoitori”, care au spus că eu cântam melodii indecente, ceea ce nu era adevărat. Timp de opt ani nu am mai avut voie să cânt pe nicăieri.”, a mărturisit Irina Loghin.

Cum se menține în formă „regina muzicii populare”

La vârsta de 82 de ani, Irina Loghin arată spectaculos și pare că a descoperit secretul tinereții. Frumoasa artistă se menține în formă cu ajutorul unui stil de viață sănătos și a unei diete echilibrate. Îndrăgita cântăreață de muzică populară atrage privirile tuturor la fiecare apariție în public, fiind apreciată de colegii de breaslă.

În cadrul unui interviu, Irina Loghin a mărturisit care sunt trucurile ei de frumusețe și cum reușește să aibă o formă fizică de invidiat.

„Am renunţat de mult la carne. Îmi place să am foarte multe fructe, dimineaţa tot felul de amestecuri cu sfeclă roşie, cu afine, cu vişine, cu zmeură, pe care mi le-am pregătit din vară.”, a precizat aceasta.

Mai mult, Irina Loghin a dezvăluit și cum reușește să aibă mereu un ten fără cusur. Printre „secretele” frumuseții se află curățarea tenului cu un demachiant natural.

„Singurul demachiant pe care îl folosesc este uleiul de măsline. Când nu se găsea, luam şi din acela de floarea soarelui, care este foarte bun pentru un ten uscat. Acum, uleiul de măsline se găseşte peste tot. Eu îl amestec cu lapte demachiant şi îmi întind amestecul pe faţă, apoi mă curăţ cu un prosopel ud.

Le sfătuiesc pe toate doamnele ca niciodată să nu se culce cu machiaj pe faţă. Nu este deloc sănătos. Este cea mai mare greşeală care se poate face pentru ten. De asemenea, după demachiere, este bine să îţi faci un masaj al feţei, care dă energie şi elasticitate pielii, dar şi muşchilor feţei.”, a mărturisit artista.

Irina Loghin a fost în ultima perioadă o prezență discretă la evenimentele mondene. Mai mult, artista a fost afectată de moartea colegului ei de breaslă, Benone Sinulescu. Cei doi aveau în ultimii ani o relație tensionată, în urma unui conflict izbucnit în presă.

Irina Loghin a fost protagonista unui scandal pe vremea când era tânără și a avut parte de provocări pe plan profesional. Cu toate acestea, îndrăgita cântăreață și-a construit o carieră de succes în lumea artistică, fiind supranumită „regina muzicii populare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *