Prima pagină » National » Irina Loghin are coronavirus! Se află internată, împreună cu familia, la Spitalul Matei Balș

Irina Loghin are coronavirus! Se află internată, împreună cu familia, la Spitalul Matei Balș

30 aug. 2020, 15:04,
George Cristian în National

Irina Loghin are coronavirus iar în aceste momente se afla internată la Spitalul Matei Balș. Aflată, iniţial la stadiul de zvon, informaţia a fost confirmată chiar de aceasta. Conform declaraţiilor artistei, Irina Loghin se simte bine şi nu are nicio stare de rău:

Irina Loghin are coronavirus! Se află internată, împreună cu familia, la Spitalul Matei Balș

Vedeta spune că nu are simptome, însă cel de-al doilea test a ieșit pozitiv, iar acum se află internata alături de soț, fiu și noră în unitatea spitalicească de la Matei Balș.

„Am mers și mi-am făcut testul fără să am niciun simptom, mi-a ieșit pozitiv, am mers a doua zi la Spitalul „Matei Balș” și am repetat testul, neavând încredere în primul. Mi-a ieșit și al doilea la fel și m-am internt. Nu mi-a dispărut gust, nu mi-a dispărut miros, nu mi-a dispărut apetitul pentru mâncare, mă simt foarte bine.

Nu stau, nu zac la pat, mă plimb prin salon. Am vrut să rămân în spital să mai fac încă un test mâine. Soțul și fiul sunt și ei în spital – sunt la fel de asimptomatici ca și mine. Cred că Ciprian a luat de la mare virusul. Ei nu am am ieșit deloc, am fost destul de atentă”, a povestit Irina Loghin, în emisiunea News Magazine, moderată de Mihaela Bîrzilă.

După ce soțul și fiul său au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, Irina Loghin a fost și ea internată în spital. Mai exact, celebra cântăreață a fost internată la Matei Balș, secția de Boli Infecțioasse.

Irina Loghin a fost și ea internată în spital, la Matei Balș, la scurt timp după ce soțul și fiul său au fost aduși pe mâinile medicilor. De pe patul de spital, marea doamnă a muzicii populare românești a făcut, in urma cu cateva zile, primele declarații și a mărturisit că așteaptă rezultatul testului COVID-19, pentru a vedea dacă este și ea infectată cu virusul.

Irina Loghin a mărturisit public în ce stare se află soțul ei și care au fost pașii pe care i-a urmat partenerul său de viață, dar și însăși artista.

„Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie” a spus Irina Loghin, la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *