Prima pagină » Actualitate » Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”

Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”

02 sept. 2024, 08:25,
în Actualitate

Mare artistă Irina Loghin a ajuns la poliție. Solista a fost victima unei escrocherii cu medicamente. Artista, în vârstă de 85 de ani, a cerut ajutorul Poliției pentru a-și face dreptate.

Irina Loghin a ajuns la poliție!

Cunoscuta cântăreață de muzică populară Irina Loghin le-a povestit și fanilor cum a ajuns la poliție. Solista spune că pe internet apar tot felul de informații false și imagini trucate cu ea, prin care recomandă românilor un medicament care ar fi ajutat-o în mod miraculos. De fapt, Irina Loghin spune că nu face reclamă la niciun medicament și orice mesaj de acest gen este fals.

„Dragi prieteni am fost informată că în mediul online circulă informații false și imagini trucate despre mine, în care se spune că aș fi grav bolnavă și că aș recomanda un anumit medicament. Vreau să vă asigur pe toți că aceste știri sunt complet neadevărate. Sunt foarte bine și sănătoasă“, a spus Irina Loghin.

Marea artistă și-a manifestat dezamăgire legată de faptul că anumite persoane s-au folosit de imaginea sa pentru a induce lumea în eroare.

„Sunt extrem de supărată și întristată de aceste minciuni, mai ales că mulți prieteni și admiratori au fost afectați de aceste zvonuri. Înțeleg îngrijorarea voastră și vă mulțumesc pentru susținerea constantă, dar vă rog să nu dați crezare acestor informații rău intenționate. Am angajat un avocat și vom lua măsuri legale, atât penale, cât și civile împotriva celor care au răspândit aceste minciuni și mi-au afectat grav imaginea. Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur că veți primi toate noutățile direct de la mine”, a menționat Irina Loghin.

Își continuă activitatea artistică, în ciuda vârstei

Irina Loghin are 85 de ani, dar are o energie extraordinară. Dragostea pentru muzică o ține pe picioare, astfel încât artista încă susține concerte, iar în timpul liber se bucură de viața de bunică.

Chiar dacă are 85 de ani, Irina Loghin continuă să fie activă, susținând concerte și bucurându-se de rolul de bunică, dar și de compania prietenilor necuvântători, cărora le arată zilnic dragostea sa pentru animale. Pentru a-și liniști fanii și a dovedi că este sănătoasă, artista a postat recent imagini în care apare zâmbitoare, în mijlocul naturii și înconjurată de animale, semn că zvonurile despre starea ei de sănătate sunt complet nefondate.

Viața personală a Irinei Loghin s-a împletit întotdeauna armonios cu cariera sa. Căsătorită cu sportivul Ion Cernea, campion la lupte greco-romane, au împreună doi copii.

„Familia este echilibrul meu. Oricât de obositoare ar fi fost turneele, știam că acasă mă așteaptă liniștea și iubirea lor. Nimic nu mi se pare greu în viața acesta și nu există să nu se poată să rezolv, așa ne-au educat părinții noștri”, a menționat Irina Loghin.

Situația în care a fost implicată subliniază pericolele tot mai frecvente ale internetului, unde chiar și personalitățile publice pot deveni victime ale unor escrocherii care au scopul de a înșela și de a profita de naivitatea oamenilor. Irina Loghin, care a ajuns la poliție pentru a declarație, speră ca demersurile sale legale să aducă dreptate și să descurajeze astfel de practici în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`