Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irina Loghin a ajuns de urgență pe masa de operație! Verdictul medicilor

Irina Loghin a ajuns de urgență pe masa de operație! Verdictul medicilor

22 feb. 2023, 21:39,
în Cancan ultimă oră

Irina Loghin a fost prezentă, zilele trecute, la botezul nepoatei sale. A fost unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei.

A fost înconjurată de familie și de toți cei dragi, însă nu mulți știu că Irina Loghin a avut parte de o experiență dificilă cu două zile înainte de eveniment.

Irina Loghin a ajuns de urgență pe masa de operație

A așteptat botezul nepoatei cu mari emoții și s-a implicat foarte mult în organizarea lui. A vurt ca totul să fie ca la carte, dar cu puțin timp înainte de petrecere Irina Loghin a suferit o intervenție chirurgicală pe coloană.

„A avut o operație de hernie de disc, a avut dureri dar adrenalina a făcut-o să nu simtă nimic și să stea cu noi până târziu în noapte, având interdicția de a sta mult timp într-o singură poziție. A fost într-o formă extraordinară, a susținut și un recital. Operația a reușit, se simte din ce în ce mai bine”, au declarat Alina și Romeo pentru Starpopular.ro.

Cum a fost la evenimentul important din familia Irinei Loghin

A fost un eveniment foarte reușit. Alina și Romeo Negoiașa, nașii fetiței, s-au ocupat ca totul să iasă perfect. De 20 de ani, familia Irinei Loghin are o frumoasă relație de prietenie cu cei doi membri ai trupei Alesis, iar așa a venit ulterior și propunerea de a le deveni nași Irinucăi și lui Bogdan, fiica și ginerele cântăreței. Acum, cei doi au botezat-o și pe prima nepoțică a cântăreței, micuța Ana Alexandra.

„Faptul că această prințesă a venit pe lume a fost o mare bucurie! Pentru doamna Irina Loghin vă dați seama că este o bucurie imensă. Nu am văzut-o niciodată atât de emoționată. Emoțiile au fost când au scufundat-o în cristelniță dar și când a cântat corul de clerici pe care l-am adus ca surpriză, la biserică. Câteva persoane au plâns de bucurie, de emoție, în timpul slujbei”, au declarat Romeo și Alina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *