Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irina Fodor și-a făcut bagajele și a plecat de acasă! A dat vestea direct din aeroport. Ce a apărut înainte pe contul soțului ei

Irina Fodor și-a făcut bagajele și a plecat de acasă! A dat vestea direct din aeroport. Ce a apărut înainte pe contul soțului ei

28 feb. 2024, 19:20, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Irina și Răzvan Fodor vor fi despărțiți pentru următoarele două luni, întrucât vedeta va fi plecată pe un alt continent, pentru filmări. Celor doi nu le-a fost deloc ușor să-și ia „La revedere!”.

Totul vine la pachet cu multe momente grele și responsabilități, însă de-a lungul timpului s-au ajutat reciproc și au reușit să treacă peste toate obstacolele. Cel mai greu este atunci când Irina Fodor pleacă departe de casă, pentru filmările unui show extrem de apreciat, așa cum s-a întâmplat și acum.

Irina și Răzvan Fodor și-au luat rămas bun în aeroport

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irina și Răzvan Fodor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi, lucru pe care amândoi l-au mărturisit în repetate rânduri. De-a lungul anilor, au fost întotdeauna alături unul de celălalt și s-au susținut reciproc atât în carieră, cât și în viața de zi cu zi. Așa s-a întâmplat și când Irina Fodor a acceptat să fie prezentatoarea unui show TV extrem de îndrăgit în rândul telespectatorilor.

Chiar dacă știa că îi va fi greu fără soția sa, a sprijinit-o încă de la început.

Astfel încât, Răzvan Fodor a rămas părinte cu normă întreagă pentru următoarele două luni, însă trebuie să se ocupe și de proiectele sale profesionale.

„O iubesc pe fata asta de nu mai pot”, a scris Răzvan Fodor pe rețelele sale de socializare, în dreptul unor imagini în care apar bagajele soției sale.

Totodată, Irina Fodor i-a dat imediat replică soțului său: „Mi-e dor de tine deja! Te sun când ajung în Bangkok”, a scris prezentatoarea TV pe contul său de Instagram.

Cât de greu le este celor doi atunci când sunt departe unul de celălalt?

Pentru o bună perioadă de timp, Irina și Răzvan Fodor sunt departe unul de celălalt, întrucât prezentatoarea TV filmează pe un alt continent. În tot acest timp, artistul se ocupă atât de treburile personale, cât și profesionale. Tocmai de aceea, Irina Fodor îi este recunoscătoare partenerului său de viață pentru tot efortul depus.

„De speriat nu se sperie! Ne e greu să fim atâta timp despărțiți! Îmi e greu și mie, îi e greu și lui! Sunt multe motive, iar unul este cel pur practic.

Funcționăm ca o echipă și acasă, avem lucrurile împărțite foarte bine, știm imediat când celălalt are nevoie de ajutor.
Îi rămân toate pe cap când plec, evident. Îi este greu să gestioneze uneori casa și mersul la filmări, el fiind stâlpul familiei! Probabil că se sperie, dar nu mi-o spune niciodată! Anul trecut am trecut prin 3 cutremure, prin tot felul de situații! Autoritățile locale ne anunțau că există activitate seismică de la un vulcan.

Erau tot felul de situații de acest gen, sigur era cu inima cât un purice și el!
Eu eram la mii de kilometri depărtare și 8 ore diferență de fus orar. Știa că nu ajută să îmi zică: “Țuca, îmi e frică pentru tine!”. Nu, niciodată! (n.r. nu a chemat-o acasă) Știe cât de serioasă sunt atunci când promit ceva. Acest proiect este o responsabilitate pentru mine! În nicio secundă nu aș părăsi echipa doar pentru că mi s-a făcut frică într-un moment!”, a mărturisit Irina Fodor pentru Ego.ro .

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024