Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irina Fodor, momente grele departe de casă. Ce a pățit prezentatoarea: „Au vrut să ne dea și nouă o misiune”

Irina Fodor, momente grele departe de casă. Ce a pățit prezentatoarea: „Au vrut să ne dea și nouă o misiune”

11 iul. 2022, 20:45,
în Cancan ultimă oră

Fiind prezentatoarea emisiunii America Exporess, Irina Fodor și-a lăsat soțul și fetița în urmă și a plecat peste hotare, acolo unde filmează emisiunea.

Irina Fodor nu are parte de relaxare, deoarece orele de odihnă sunt puține, iar stresul și căldură în care este nevoită să filmeze o pun la grea încercare. Dar fiind la a doua experiență de acest fel, soția lui Răzvan Fodor s-a mai obișnuit cu ritmul filmărilor, dar asta nu a scăpat-o de probleme.

Irina Fodor, pusă la încercare de angajații unui hotel

Și asta pentru că acum, după o probă deloc ușoară, Irina Fodor a fost nevoită să își curețe hainele. Astfel, prezentatoarea și întreaga echipă din spatele ei și-au pus hainele în saci și le-au predat personalului hotelului în care s-au cazat.

În momentul în care trebuia să primească hainele curate înapoi, exact așa cum le-a predat, Irina Fodor a avut un șoc, deoarece toate erau amestecate și a fost nevoită să cautre prin mormane de haine, deoarece angajații de la curățătorie au spălat toate rufele echipei împreună.

Irina Fodor a făcut haz de necaz: „Au vrut să ne dea și nouă o misiune”

Însă, fiind o fire veselă, chiar dacă „misiunea” nu a fost deloc pe placul ei, Irina Fodor a făcut haz de necaz. Vedeta spune că ea și colegii ei puteau face din asta o cursă, iar persoana care ar fi avut cele mai multe perechi de șosete împachetate ar fi plecat prima în cursă.

„Cei de la curățătorie s-au gândit să ne desfacă sacii și să spele toate hainele la un loc, ca să câștige timp. Sau au vrut să ne dea și nouă o misiune: Găsiți-vă șosetele. Cine are mai multe perechi complete pleacă primul în cursă”, a scris prezentatoarea pe InstaStory, acolo unde publică detalii de tot felul din spatele camerelor de filmat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *