Prima pagină » Actualitate » Irina Fodor, despre experiența de la Asia Express: „Aș duce, dacă e nevoie, și cafele la Asia Express!“

Irina Fodor, despre experiența de la Asia Express: „Aș duce, dacă e nevoie, și cafele la Asia Express!“

03 iun. 2024, 08:34,
B, , h, , în Actualitate

Irina Fodor a vorbit despre experiența de la Asia Express, aceasta bifând deja al patrulea an la cârma celui mai dur reality-show din România, care va fi difuzat din toamnă la Antena 1. Vedeta a petrecut 2 luni departe de casă, de această dată filmările pe Drumul Zeilor desfășurându-se în Thailanda, Malaezia și Indonezia. Prezentatorea TV a povestit că outfiturile atent alese care au ocupat nu mai puțin de 5 bagaje. Irina Fodor a vorbit și despre ritualul pe care și l-a creat pe perioada deplasării între localități.

Irina Fodor, despre experiența de la Asia Express

Irina Fodor prezintă unul dintre cele mai importante proiecte ale Antenei 1, ea fiind amfitrioana emisiunii culinare Chefi la cuțite, dar și a reality-show-ului Asia Express. Vedeta are acum câteva săptămâni de concediu, după care reintră în ritmul alert al filmărilor.

Prezentatoarea TV a vorbit despre ținutele pe care le vom vedea în noul sezon.

„Sezonul acesta am plecat cu mai puține bagaje decât sezonul trecut, pentru că am mers la cald, unde rochiile sunt mai micuțe, pantalonii scurți ocupă mai puțin loc în bagaj și am avut doar vreo 5. Sezonul trecut am avut 7. Cam așa stă situația la mine. Anul acesta am avut 62 de zile de filmare și gândește-te că în fiecare zi îmi trebuie altă ținută. La un calcul simplu, să tot fie vreo 50 plus“, a spus Irina Fodor.

Vedeta a precizat că trebuie să aibă și niște rezerve în caz că se întâmplă vreun accident vestimentar.

„Asta este deja extra, dar sunt destul de cumințică, nu prea se întâmplă accidente vestimentare. Mi-am creat deja un flow al meu, mă îmbrac cât stau în mașină, mă dezbrac, mă îmbrac în niște “haine de casă” să le spunem așa, pentru că, uneori, traseul dintre localități este de 3-4 ore, așa că degeaba am o rochiță călcată, pentru că o fac pungă în mașină. Și am grijă: le pun pe umerașe, am grijă de ele, o scot cumva la capăt. Chiar nu e complicat din punctul acesta de vedere. Stilista are grijă atunci când plec în Asia sau în America să îmi facă toate ținutele, să respecte vibe-ul țărilor respective, deci nu e o problemă“, a adăugat Irina Fodor.

Irina Fodor: „Aș face față în concurs!“

Irina Fodor consideră că s-ar putea descurca în postura de concurent în Asia Express.

„Eu sunt foarte competitivă, e de ajuns să îmi dai un pic «foc», dacă îmi spui «Ne întrecem până acolo» probabil că pe tocuri așa, o să mă întrec cu tine până acolo. Aș face față, este un proiect care aduce atâta bogăție în viața mea profesională, dar și în viața mea, adică rămân cu niște amintiri pentru totdeauna, încât aș duce, dacă e nevoie, și cafele la Asia Express. Glumesc, exagerez un pic, e o metaforă“, a mai zis prezentatoarea TV.

Vedeta a menționat că anul acesta nu au mai fost incidente, așa cum s-a întâmplat în America Express.

„Anul acesta nu au mai fost incidente, pentru că am fost în niște țări mai liniștite, cu oameni zen și calmi și calzi. Avem tot timpul securitate cu noi, dar nu am avut nevoie de ceva atât de la obiect ca data trecută. Acum am câteva săptămâni libere, pentru că începem din nou să filmăm Chefi la Cuțite sezonul 14 în curând, mai sunt câteva săptămâni și tot așa. Ritmul este susținut de filmări“, a conchis Irina Fodor, care a vorbit despre experiența de la Asia Express.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *