Prima pagină » Cancan » Irina Fodor are o soră la fel de frumoasă ca ea! Ce diferență de vârstă este între cele două

Irina Fodor are o soră la fel de frumoasă ca ea! Ce diferență de vârstă este între cele două

20 nov. 2023, 11:54,
BZI.ro, în Cancan

Pe Irina Fodor o știe o țară întreagă, însă puțini știu că vedeta are o soră, care este la fel de frumoasă, dar mult mai tânără. Cele două seamănă ca două picături de apă însă au cariere diferite, Teodora nefiind atrasă de showbiz. Recent, Irina Fodor a publicat mai multe imagini cu aceasta pe contul ei de socializare, spre bucuria fanilor.

Pe Irina Fodor o puteți admira la televizor, ultimele proiecte în care este implicată fiind Chefi la cuțite și America Express. Mai puțin cunoscut despre ea este faptul că are o sora ei, cu mult mai mică, însă la fel de frumoasă ca ea, potrivit LPF.

Irina Fodor are o soră la fel de frumoasă ca ea

Teodora este cu 11 ani mai mică decât celebra ei soră, însă cele două seamănă ca două picături de apă. Recent, Irina Fodor a publicat fotografii cu sora ei pe contul de Instagram, spre încântarea fanilor frumoasei prezentatoare America Express. Teodora are 24 de ani, este o tânără ambițioasă, a studiat Dreptul, iar asemănarea fizică cu sora ei mai mare este mai mult decât evidentă.

Cele două au fost nu demult la munte, împreună cu părinții lor, de unde Irina a postat mai multe fotografii. Mai mult, în iarna trecută, Irina Fodor a postat o înregistrare cu ea și sora ei, în timp ce-și surprind mama cu o vizită la Buzău.

„Acum este mai înaltă decât mine, mai calmă, uneori mai pragmatică, mai puțin smucită, mai precaută… dar tot rămâne sora mai mică. Așa că toate cele de mai sus se duc pe apa sâmbetei când rămâne doar cu mine și riscă totul felul de chinuieli, ca atunci cand eram doar niste copile. Cine are surori sau frați mai mici, mâinile sus dacă vă manifestați la fel iubirea??”, scria în urmă cu ceva timp Irina pe Instagram în dreptul unei fotografii cu ele două.

Irina este căsătorită cu Răzvan Fodor și au o fiică

Irina Fodor este cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol în calitate de prezentator a două show-uri de succes ale Antena 1: America Express și Chefi la cuțite. În ceea ce privește viața privată, aceasta este căsătorită cu actorul Răzvan Fodor și împreună au o fetiță.

Cei doi s-au căsătorit în 2007, după o relație de trei ani. Irina avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan și era studentă la Facultatea de Jurnalism. Ea făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. S-au plăcut reciproc, iar după prima ieșire s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *