Prima pagină » Cancan » Irina Fodor are o soră cu 11 ani mai mică decât ea. Cum arată Teodora

Irina Fodor are o soră cu 11 ani mai mică decât ea. Cum arată Teodora

22 sept. 2021, 10:00,
în Cancan

Toată lumea o cunoaște pe Irina Fodor, prezentatoarea „Asia Express”, dar nu mulți știu că are o soră, mult mai mică, dar la fel de frumoasă. Aceasta se numește Teodora, studiază Dreptul și este cu 11 ani mai mică decât vedeta TV. Tânăra a avut ziua de naștere pe 21 septembrie, ocazie cu care Irina Fodor i-a transmis urările de rigoare.

Cunoscuta vedetă TV Irina Fodor a căpătat un nou val de popularitate după ce a înlocuit-o pe Gina Pistol în cele două emisiuni pe care aceasta le prezenta la Atena 1. În prezent, Irina Fodor poate fi văzută la televizor de duminică până miercuri la Asia Express, iar la începutul anului ea a prezentat jumătate din emisiunea Chefi la Cuțite.

În prezent, Irina Fodor este în Grecia, unde filmează un nou proiect TV, „Chefi fără limite”. Jurații sunt chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea. Filmările au loc în insulele grecești Chios, Lesbos, Corfu, Creta și Naxos. În acest show, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască preparate tradiționale și locuri din Grecia.

Irina Fodor are o soră la fel de frumoasă

Despre Irina Fodor știm cu toții că este superbă, având apariții încântătoare la televizor. Dar puțini au văzut-o pe sora sa, care este cel puțin la fel de frumoasă ca prezentatoarea. Sora Irinei Fodor, Teodora, este mai mică cu 11 ani față de ea.

„Este cu 11 ani mai mică decât mine, este studentă la Drept şi o invidiez. Este într-o zonă cu totul diferită de cea în care sunt eu, este mai aşezată, mai pragmatică, mai calmă. Bine, nici eu nu sunt zurlie, doar că suntem într-adevăr diferite pe zona asta a carierelor. Ea a zis că nu-i place să facă ce fac eu, pentru că este prea mare agitaţie în televiziune”, declara Irina Fodor în urmă cu ceva timp.

Pe 21 septembrie, Teodora, sora Irinei Fodor, și-a aniversat ziua de naștere, împlinind 21 de ani. Cu această ocazie, celebra ei soră i-a transmis o urare frumoasă prin intermediul Facebook, chiar dacă e departe de ea.

Irina Fodor, carte de vizită

Irina Fodor are 31 de ani, s-a născut la Buzău iar de la vârsta de 19 ani a venit la București unde a studiat la Jurnalismul. Mai apoi l-a cunoscut pe Răzvan Fodor, care făcea parte pe atunci din trupa Krypton. După o perioadă de tatonare, cei doi şi-au dat seama că nu mai pot trăi unul fără celălalt şi s-au căsătorit patru ani mai târziu. Sunt buni prieteni cu Cabral Ibacka, ba chiar Răzvan și Irina Fodor i-au cununat pe acesta cu Andreea Ibacka.

Anul acesta, Irina Fodor s-a mutat la Antena 1, unde soţul său, Răzvan, era prezentator al show-ului Burlacul. Acum, Irina Fodor este noua „Gina Pistol” de la ambele emisiuni pe care aceasta le prezenta pe vremea când era însărcinată. Conform surselor din Antena 1, aceasta ar avea un salariu de 5000 de euro la Chefi la cuţite, la care se adaugă câte 1000 de euro pentru fiecare ediţie din Asia Express. În altă ordine de idei, trebuie să recunoaștem că Irina Fodor are o soră la fel de frumoasă ca ea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *