Prima pagină » Actualitate » Irina Fodor a prezentat primele imagini din Asia Express 2024 – Drumul Zeilor! „Cursa scoate la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante!”

Irina Fodor a prezentat primele imagini din Asia Express 2024 – Drumul Zeilor! „Cursa scoate la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante!”

06 mart. 2024, 09:51,
BZI.ro, în Actualitate

Au început filmările pentru sezonul 7, iar Irina Fodor a prezentat primele imagini din Asia Express 2024 – Drumul Zeilor. Ajunsă cu câteva zile înaintea concurenților, prezentatoarea a avut timp să se bucure de priveliștile din Thailanda și a decis să facă un mic jurnal de călătorie. Fanii emisiunii au ocazia să vadă în premieră imagini din locurile în care se filmează cel de-al șaptelea sezon al show-ului de la Antena 1.

Irina Fodor a prezentat primele imagini din Asia Express 2024 – Drumul Zeilor!

Concurenții de la Asia Express 2024 – Drumul Zeilor au zburat sâmbătă, 2 martie 2024, spre Thailanda, prima țară din marea aventură Asia Express 2024. De-abia au apucat să se obișnuiască cu noul fus orar și cu ambientul, că echipele au pornit în cursă, pe Drumul Zeilor.

Locul în care au ajuns în prima etapă este unul cu adevărat spectaculos. Cele nouă echipe au ajuns la Wat Rong Khun, cunoscut ca White Temple, un templu budist ca arată ca locuința unui zeu. Chalermchai Kositpipat, un artist thailandez, a proiectat templul în 1997. Acesta a fost aproape distrus de un cutremur în luna mai 2014, dar Kositpipat a fost inspirat să reconstruiască templul, după ce a primit sprijin internațional. În fața templului, pe o bancă, stă statuia unui supererou ce are pe cap o coroană specială. Nu se știe ce misiune au de îndeplinit aici concurenții sau dacă acesta este locul întâlnirii cu Irina Fodor, la finalul etapei, însă locul este unul pe care echipele nu îl vor uita prea curând.

Imagini care îți taie răsuflarea

Prezentatoarea Asia Express 2024 – Drumul Zeilor, Irina Fodor, a decis să își facă un mic jurnal foto de călătorie, cu imagini din camera de hotel în care este cazată în fiecare etapă a cursei.

„Fiecare zi de cursă Asia Express aduce alt peisaj și fiecare noapte, alt loc de dormit, așa că, pe lângă alte sute de poze pe care le fac drept amintire, m-am hotărât să le strâng și pe cele care surprind ce văd eu pe fereastra camerei, zi după zi. Uneori, tabloul este spectaculos, alteori văd o bucățică de natură, ori o parte dintr-un oraș mare, sau un colț dintr-un sătuc. Mai sunt și zile în care se termină târziu cursa și începem până să se lumineze de-a binelea, așa că nu mai văd nimic, doar beznă”, a scris prezentatoarea Asia Express pe pagina sa de Instagram.

În prima imagine publicată de Irina Fodor se văd munții în depărtare, precum și câteva case, în timp ce în a doua fotografie realizată din camera de hotel, se vede o autostradă.

„Thailanda. Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante”, a scris soția lui Răzvan Fodor într-o altă postare.

Nouă echipe participă la Asia Express 2024 – Drumul Zeilor. Iată care sunt acestea: Anca Țurcașiu și colega ei de breaslă, Andreea Samson Mihai Găinușă și prietena sa de la radio, Oana Paraschiv Nicolai Tand și Sorin Brotnei Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu Ioana State și Mane Voicu Carmen Negoiță și sora ei, Andreea Victor Slav și iubita sa, Selina Adi Nartea și Cosmin Vîjeu Andrei Ursu și Vlad Condurache. Irina Fodor a prezentat primele imagini din Asia Express 2024 – Drumul Zeilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *