Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irina Fodor a fost foarte impresionată de gestul soțului ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi imediat cum l-a văzut

Irina Fodor a fost foarte impresionată de gestul soțului ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi imediat cum l-a văzut

12 apr. 2022, 21:16,
în Cancan ultimă oră

Irina și Răzvan Fodor sunt un cuplu model pentru mulți dintre fanii lor. Cei doi se iubesc necondiționat și nu ezită să facă gesturi prin care să-și demonstreze iubirea unul față de celălalt. Toamna trecută, Irina Fodor a fost delagată să meargă în Grecia pentru filmările emisiuni în cadrul căreia este prezentatoare TV.

A fost nevoită să plece de acasă o perioadă mai lungă, iar dorul de familia sa a copleșit-o în fiecare secundă. În aceeași situaie s-a aflat și soțul său, Răzvan Fodor, care a simțit dorul de partenera sa la intensitate maximă, așa că nu a ezitat și i-a făcut o vizită în Grecia, pe platoruile de filmare.

Irina Fodor a fost foarte impresionată de gestul soțului ei și a izbucnit în lacrimi imediat cum l-a văzut. Emoțiile au fost la cote maxime, s-au îmbrățișat și s-au bucurat de revedera mult așteptată.

Irina Fodor, „geloasă” pe Sorin Bontea

Răzvan Fodor a avut ocazia să-și vadă soția după o perioadă în care au fost separați, însă acolo l-a putut întâlni și pe bunul său prieten, Sorin Bontea. Cei doi au devenit cei mai buni prieteni după ce au format o echipă minunată în cadrul unei emisiuni.

S-au îmbrățișat și s-au bucurat de revedere, timp în care Irina Fodor încă nu putea să-și stăpânească lacrimile. Stând lângă ei în timp ce se îmbrățișau, plângea, iar această imagine a fost surprinsă de camerele de luat vederi. Ulterior, Irina Fodor nu s-a putut abține și a creat și o glumă pe baza acestui tablou.

A posat pe instagram respectiva fotografie, în descrierea căreia a făcut haz de ipostaza în care au fost surprinși, specificând că, de fapt, soțul său a venit să-l vadă pe bunul său prieten. Sorin Bontea nu s-a putut abține și a comentat și el la fotografia postată de Irina Fodor, lăsând câteva emoticoane, semn că este și el foarte amuzat de descrierea fotografiei.

„Când crezi că soțul tău a venit la Chefi fără limite să îți facă o surpriză și îți dai seama că, de fapt, îi era dor de Bontea…”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

„De asta am și făcut descrierea așa, mi s-a părut foarte amuzant tabloul”, a mai spus Irina Fodor în comentarii.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024