Prima pagină » Cancan » Irina Fodor a dat din casă despre „America Express”. “S-a lăsat cu tăiere de salariu”

Irina Fodor a dat din casă despre „America Express”. “S-a lăsat cu tăiere de salariu”

30 oct. 2023, 10:51,
în Cancan

Irina Fodor a dat din casă noi detalii despre „America Express”. Cele nouă echipe de celebrități fac furori în Statele Unite, iar telespectatorii și-au ales deja favoriții. Aceștia depun toate eforturile pentru a avansa în competiție și a se apropia de marea premiu. Irina Fodor a dezvăluit și primele informații despre producția de la Antena 1 și le-a povestit tuturor despre evenimentele dintr-unul dintre episoade.

Emisiunea America Express la începutul recent și telespectatorii sunt deja captivați de aventurile prin care echipele lor favorite trebuie să treacă. Concurenții din acest sezon sunt mult mai pregătiți decat cei din sezoanele anterioare, așa cum a dezvăluit moderatoarea de televiziune, Irina Fodor, care a oferit detalii interesante despre această competiție fenomen de la Antena 1.

Irina Fodor a dat din casă despre „America Express”

Prezentatoarea de televiziune menționează că în acest sezon a avut loc o noutate: o echipă a reușit să ajungă înaintea ei la proba de imunitate!

Soția lui Răzvan Fodor a avut numai cuvinte de apreciere pentru toți concurenții, afirmând că aceștia sunt mult mai rapizi decât cei din sezoanele anterioare. Ea a făcut o glumă spunând că a suferit sau reducere salarială în cazul ei, după ce doi concurenți au reușit să o depășească.

„Sunt cei mai aprigi și rapizi concurenți în acest sezon. N-am mai văzut așa ceva, garantez. Este prima dată când o echipă ajunge înaintea mea la imunitate. Șoc! Tăiere de salariu, tot tacâmul!”, a spus Irina Fodor.

Ce salariu are Irina Fodor

Irina Fodor a înlocuit-o cu succes pe Gina Pistol la „America Express”, dar chiar și așa, salariile lor nu pot fi comparate. S-a spus că soția lui Răzvan Fodor primește 25.000 de euro pentru un sezon filmat în emisiunea Antenei 1, adică jumătate din suma pe care o primea soția lui Smiley.

Salariul Irinei Fodor este de 10.000 de euro pe lună, deoarece filmările pentru un sezon durează aproximativ 10 săptămâni, astfel moderatoarea se întoarce acasă cu o sumă considerabilă.

Ce urmează la „America Express – Drumul Soarelui“

Concurenții din acest sezon de „America Express” sunt Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au acceptat provocarea cursei.

Concurenții vor pleca din Columbia, vor trece prin Ecuador, „mijlocul Pământului”, și vor continua aventura până în Argentina. Drumul Soarelui îi va purta, așadar, pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality-show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

„America Express – Drumul Soarelui“ este prezentată de Irina Fodor, care recent a dat o serie de detalii inedite de la filmări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024