Prima pagină » Cancan » Irina Columbeanu, vizită de suflet cu mătușile la Mănăstirea Putna. Unde urmează să meargă adolescenta

Irina Columbeanu, vizită de suflet cu mătușile la Mănăstirea Putna. Unde urmează să meargă adolescenta

04 iul. 2024, 10:49,
BZI.ro, în Cancan

Zilele trecute, Irina Columbeanu a făcut o vizită de suflet cu mătușile ei Alina și Ramona Gabor la Mănăstirea Putna. După ce a petrecut prima săptămână cu tatăl ei, Irina a fost preluată de sora mai mică a mamei sale. În continuare, Irina Columbeanu a bătut Moldova în lung și în lat împreună cu mătușile ei.

Irina Columbeanu, fiica celebrului om de afaceri Irinel Columbeanu, își petrece vara în România, momentan în compania mătușilor Ramona și Alina Gabor. Cele trei au fost surprinse într-o serie de fotografii care dezvăluie momente de neuitat petrecute împreună, dar și un detaliu vestimentar interesant care a atras atenția tuturor.

Irina Columbeanu, vizită de suflet cu mătușile la Mănăstirea Putna

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost marcată de momente deosebite, petrecute în mijlocul naturii, departe de agitația urbană. Ramona Gabor, mătușa Irinei, a fost cea care a împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare imagini din escapada lor în Bucovina.

Printre destinațiile alese s-a numărat și o cabană din Hardic, Horodnic de Jos, unde au petrecut timp de calitate respirând aer curat și admirând peisajele verzi. Fie că au făcut focul în șemineu, fie că s-au plimbat cu barca sau au cules zmeură, fiecare activitate a fost imortalizată în instantanee superbe.

În plus, cele trei și-au făcut timp și pentru o sesiune de shopping în magazine luxoase, demonstrând astfel că știu să îmbine utilul cu plăcutul. Irina, în vârstă de 17 ani, a fost surprinsă în mai multe fotografii, emanând bună dispoziție și bucurie în fiecare moment.

Unul dintre cele mai memorabile momente ale excursiei a fost, fără îndoială, vizita la Mănăstirea Putna. Aici, Irina și mătușile sale au respectat dogmele bisericești și au îmbrăcat fuste gri, petrecute, care le acopereau genunchii.

Acest detaliu vestimentar a atras atenția tuturor și a fost intens comentat pe rețelele de socializare. Fetele și-au îmbrăcat aceste fuste peste hainele lor, arătându-se astfel modeste în fața lui Dumnezeu. Zâmbetul Irinei a fost însă la vedere, emanând bucurie și bună dispoziție în toate fotografiile.

Va merge și la azilul în care este cazat tatăl ei

Irina Columbeanu a demonstrat încă o dată că știe să se adapteze contextului, păstrând o ținută simplă și potrivită zilelor caniculare. Maiouri cu bretele, pantaloni scurți (dar nu prea scurți) și rochițe ușoare, de vară, au fost alegerile sale preferate. Culorile deschise pe care le-a ales au arătat că a venit pregătită de la mii de kilometri distanță.

Deși vizita Irinei în România a fost plină de momente deosebite, planurile sale nu se opresc aici. Patronul azilului unde trăiește în prezent Irinel Columbeanu a declarat că Irina va vizita și noua casă a tatălui său, căminul din Ghermănești. Rămâne de văzut ce impresie îi va face aceasta Irinei și cât de impresionată va fi de noile condiții de trai ale tatălui său.

Indiferent de ce urmează, este clar că Irina Columbeanu își face amintiri prețioase în România, într-o vară plină de aventuri și momente speciale petrecute alături de familia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *