Prima pagină » Cancan » Irina Columbeanu, uimită când a aflat cum o răsfățau părinții când era mică. Fiica Monicăi Gabor este o adolescentă modestă

Irina Columbeanu, uimită când a aflat cum o răsfățau părinții când era mică. Fiica Monicăi Gabor este o adolescentă modestă

26 iun. 2024, 11:41,
BZI.ro, în Cancan

Irina Columbeanu a rămas uimită când a aflat cum o răsfățau părinții când era mică, nașterea ei fiind cel mai mediatizat eveniment al anului 2007. Adolescenta a revenit în vizită în țara natală la șase ani de când a părăsit România. Întâlnirea Irinei Columbeanu cu tatăl ei a fost foarte emoționantă, cei doi petrecând mai bine de o săptămână împreună, vizitând mai multe locuri din țară.

Irina Columbeanu a avut parte de o vacanță superbă în România, alături de tatăl ei. Adolescenta le arată fanilor de pe rețelele de socializare cât de frumoasă a fost revenirea în România prin diverse postări din locurile pe care le-a vizitat.

Irina Columbeanu, uimită când a aflat cum o răsfățau părinții când era mică

Irina Columbeanu s-a bucurat recent de o vacanță de vis în România, alături de tatăl ei. În același timp, mama ei, Monica Gabor, a urmărit pe rețelele de socializare tot ce se întâmplă. Fiica fostului milionar de la Izvorani a crescut foarte frumos, fiind o adolescentă bine educată și cu capul pe umeri. Cu toate acestea, cât a fost mică, Irina a fost foarte răsfățată de tatăl ei.

Monica Gabor, o mamă devotată, este foarte atentă la ce se întâmplă cu Irina pe meleagurile românești. Adolescenta trăiește intens fiecare clipă alături de tatăl său și nu se ferește să împărtășească cu fanii tot ce face. Recent, participând la un podcast, fiica lui Irinel Columbeanu a aflat că atunci când era mică a avut o suzetă de aur.

În timpul podcast-ului, omul de afaceri a recunoscut că după naștere, Irina a primit cadou o suzetă de aur. Surprinsă, adolescenta a întrebat: „Și chiar o foloseam sau era doar pentru…”. Irinel i-a răspuns imediat afirmativ: „Da, sigur, dar au fost mai multe lucruri…”. În același timp, tânăra a descoperit mai multe lucruri legate de copilăria ei petrecută în România.

Monica Gabor, atentă la activitățile fiicei ei

Monica Gabor este la curent cu tot ce face fiica ei în România, iar recent i-a și transmis un mesaj public pe contul de Instagram: „My favorite girl in the world” (Fata mea preferată din lume), au fost cuvintele fostei soții a milionarului de la Izvorani. La scurt timp, adolescenta i-a răspuns mamei sale cu un „Te iubesc”.

Încă de când a sosit în România, Irinuca a fost plimbată în cele mai frumoase locuri de tatăl și mătușa ei, Ramona Gabor. După ce au fost în București, Cluj, Valea Prahovei și Iași, mătușa și nepoata au mers la Bacău, în orașul natal al surorilor Gabor. Aici și-au vizitat mai multe rude, dar au mers și la mormântul bunicilor Irinei, unde au aprins lumânări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *