Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irina Columbeanu și Ramona Gabor, împreună în București! Cum au fost surprinse fiica lui Irinel Columbeanu și fosta lui cumnată

Irina Columbeanu și Ramona Gabor, împreună în București! Cum au fost surprinse fiica lui Irinel Columbeanu și fosta lui cumnată

19 iun. 2024, 21:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Irina Columbeanu se bucură din plin de timpul petrecut în România! Fiica lui Irinel Columbeanu s-a întâlnit cu Ramona Gabor, care a sosit în România în aproape același timp cu Irina Columbeanu! Iată în ce ipostaze au fost surprinse cele două!

Vizita Irinei Columbeanu este o reală surpriză pentru Irinel Columbeanu și familia ei. Nu doar ea s-a întors acasă, ci și Ramona Gabor, mătușa ei.

Irina Columbeanu s-a întâlnit în București cu Ramona Gabor

Irina Columbeanu și Ramona Gabor recuperează tot timpul pe care nu l-au petrecut împreună până acum. Așa cum era de așteptat, nu s-au întâlnit doar în aeroport, ci au ieșit în oraș astăzi, ”ca fetele”. Irina Columbeanu și Ramona Gabor se înțeleg perfect și au o relație foarte apropiată.

Fiica lui Irinel Columbeanu este foarte fericită că a venit în România și are ocazia să își petreacă timp cu tatăl ei, de care a stat departe în tot acest timp. În urmă cu mai mulți ani, Irina Columbeanu s-a mutat în Statele Unite ale Americii cu Monica Gabor, iar acum locuiește alături de mama ei.

Românii au fost surprinși de cât de mult a crescut Irina Columbeanu, care s-a transformat într-o adevărată domnișoară!

Irinel Columbeanu și-a dorit foarte mult să fie vizitat de fiica lui

Irinel Columbeanu a așteptat cu nerăbdare întâlnirea dintre el și Irina Columbeanu și a vorbit cu emoție despre ziua în care va avea loc. Fiica lui a ajuns în România în 14 iunie, iar Irinel Columbeanu a fost foarte emoționat în momentul în care a văzut-o.

„Pe 14 iunie va veni să mă vadă aici unde stau în prezent. De abia aștept să o revăd. Mă sună când poate, pentru că e o diferență de orar de 9 ore între București și Malibu. Ea mă apelează cu video și îmi pare foarte bine să o văd, chiar dacă doar pe un ecran, e singura modalitate de a ține legătura cu cineva care e departe”, a declarat Irinel Columbeanu, la Xtra Night Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *