Prima pagină » Cancan » Irina Columbeanu s-a plimbat, alături de tatăl ei, cu un accesoriu de 13.000 de euro. Despre ce este vorba? – FOTO – VIDEO

Irina Columbeanu s-a plimbat, alături de tatăl ei, cu un accesoriu de 13.000 de euro. Despre ce este vorba? – FOTO – VIDEO

19 iun. 2024, 09:06,
BZI.ro, în Cancan

Irina Columbeanu a revenit în țară de curând, și a fost surprinsă la o plimbare alături de tatăl ei cu un accesoriu de 13.000 de euro. Prima acțiune a tinerei de 17 ani, în momentul în care și-a reîntâlnit tatăl, a fost să-l îmbrățișeze.

Fostul om de afaceri o aștepta la aeroportul din Otopeni cu un buchet mare de flori. Cu părul tuns scurt, adolescenta purta o ținută lejeră și avea un rucsac de la un brand celebru, în valoare de aproximativ 2.000 de euro.

La puțin timp după aterizare, cei doi au plecat împreună cu nașul de cununie al fostului afacerist, Matei Miko, spre Cluj. Conform declarațiilor lui Irinel Columbeanu, Irina va rămâne în țară timp de o săptămână, perioadă în care vor vizita mai multe locuri din România, potrivit wowbiz.ro.

Irina Columbeanu a purtat un accesoriu de 13.000 de euro

În timpul excursiei din Cluj, Irina Columbeanu a ales un outfit simplu, format dintr-o fustă scurtă și o cămașă de mătase crem, după cum se poate observa în imaginile realizate de WowBiz și publicate pe romaniatv.net. Accesoriul care a atras toată atenția a fost o geantă de umăr Chanel, de culoare crem, în valoare de 14.921 de euro, conform farfetch.com.

Irina Columbeanu a moștenit gustul pentru gențile de lux de la mama sa, Monica Gabor, dar și de la tatăl ei. Conform actualitate.net, chiar dacă de mai bine de jumătate de an locuiește într-un azil de bătrâni din Ghermănești, Irinel Columbeanu și-a luat cu el geamantanele Louis Vuitton.

„Vă referiți la diplomatul de la Vuitton. Să vă explic, diplomatul acesta «știe» mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri. Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului. Dacă vedeți, am și pe șifonier tot setul de voiaj de la Vuitton, genți pe care le-am luat cu Monica de la Paris când nu ne mai încăpeau cumpărăturile, și făceam multe în acele vremuri, dar asta e, nu mai e cazul acum”, a spus fostul milionar pentru actualitate.net.

Ce a spus Irina despre tatăl ei

În cadrul unui interviu pentru „Fiţă cu Adiţă”, Irina Columbeanu a făcut câteva declarații despre reîntâlnirea cu tatăl ei și despre sentimentele pe care le are acum că l-a revăzut. Tânăra de 17 ani a recunoscut că i-a fost foarte dor de tatăl ei și că este recunoscătoare că a putut reveni în România, după ce a locuit timp de 6 ani în Malibu, SUA, alături de mama ei.

De asemenea, Irina Columbeanu i-a adresat tatălui ei un mesaj de mulțumire, recunoscându-i sprijinul constant și sacrificiile numeroase pe care le-a făcut pentru binele ei.

„Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu, în cadrul emisiunii online mai sus menţionate.

În excursia pe care a avut-o la Cluj, cu tatăl ei, Irina Columbeanu a purtat un accesoriu de 13.000 de euro care a atras atenția tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *