Prima pagină » Cancan » Irina Columbeanu s-a angajat chelneriță în SUA! Planurile de viitor ale fiicei lui Irinel s-au schimbat considerabil

Irina Columbeanu s-a angajat chelneriță în SUA! Planurile de viitor ale fiicei lui Irinel s-au schimbat considerabil

30 ian. 2024, 10:53,
BZI.ro, în Cancan

Irina Columbeanu s-a angajat chelneriță într-un restaurant din SUA. Dezvăluirea a fost făcută chiar de tatăl ei, la scurt timp după ce fiica sa a împlinit 17 ani. Fostul afacerist a făcut publice mai multe confesiuni despre viața sa personală, dar și despre a apropiaților lui.

Columbeanu a fost invitat în cadrul unei emisiuni unde a vorbit pe larg despre ce se întâmplă cu el și cu familia sa în ultima perioadă.

Irina Columbeanu s-a angajat chelneriță în SUA!

Fostul afacerist a menționat și situația fiicei sale, care locuiește în America alături de mama sa. Astfel, tatăl adolescentei a dezvăluit că aceasta l-a sprijinit financiar în mai multe rânduri, deoarece are deja un loc de muncă propriu în America.

„Mi-a trimis bani, a învățat și ea să câștige bani pe munca ei, s-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, de unde stă ea”, a dezvăluit tatăl ei, Irinel Columbeanu, cel care în prezent locuiește într-un azil și are destule probleme financiare.

Chiar dacă poate părea un loc de muncă modest, mai ales având în vedere rezultatele academice remarcabile ale fetei, să nu uităm că în America și nu numai, mulți tineri își iau astfel de joburi încă din perioada școlii, pentru a avea bani de buzunar. Și părinții îi susțin în acest sens, pentru a-i învăța responsabilitatea și valoarea banilor.

Despre Irina, tatăl ei a mai dezvăluit și care sunt planurile de viitor ale fiicei sale, care a împlinit 17 ani pe 18 ianuarie. Acestea s-au schimbat semnificativ în ultima perioadă, deoarece Irina își dorește acum să devină profesoară de limbă franceză.

”Vrea să se facă profesoară de limba franceză, pe care ea o vorbește foarte bine”, a dezvăluit Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Ce spune Irinel Columbeanu despre fiica sa

Irinel Columbeanu a rămas în relații foarte bune cu Irinuca, desi aceasta nu a mai venit în România de 5 ani. Adolescenta locuiește cu mama sa în America, însă păstrează legătura cu tatăl ei. Irinel Columbeanu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiica sa, de care este tare mândru.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca. Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării. Pe lângă numeroasele sale activități extra curriculare, Irina este o savantă care se mândrește cu excelența academică și speră să devină într-o zi avocat, neurochirurg sau scriitor.

Am fost cu ea la o expoziție, ea se ducea la o școală de pictură și expoziția era organizată de acea școală. A venit și Monica însoțită de niște prietene. Expoziția era cu vânzare a acestor tablouri, erau afișate prețurile. Așa a ajuns să le vândă. Ea are și un cont de Instagram unde și le-a postat”, spunea fostul afacerist în urmă cu un an de zile.

Recent, în urma unor dezvăluiri făcute de tatăl ei, s-a aflat faptul că Irina Columbeanu s-a angajat ca chelneriță în SUA. Potrivit lui Irinel, planurile de viitor ale acesteia s-au schimbat în totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *