Prima pagină » Cancan » Irina Columbeanu o dă de gol pe Monica Gabor! Declarațiile care scot la iveală tot adevărul despre relația pe care adolescenta o are cu mama ei

Irina Columbeanu o dă de gol pe Monica Gabor! Declarațiile care scot la iveală tot adevărul despre relația pe care adolescenta o are cu mama ei

24 iun. 2024, 08:34,
BZI.ro, în Cancan

Irina Columbeanu o dă de gol pe Monica Gabor, la șase ani de când a luat cea mai importantă decizie din viață ei. Și-a făcut bagajele și, dusă la aeroport de tatăl ei, a început o nouă etapă a vieții. S-a mutat în SUA, unde mama ei locuia deja, și lucrurile au început să meargă tot mai bine pentru ea.

Monica Gabor s-a asigurat că fiica ei crește într-un mediu calm și beneficiază de o educație de excepție. Eforturile sale au dat roade. Astăzi, adolescenta are numeroase planuri și vise de realizat și se bucură de succes după succes. Este recunoscătoare părinților pentru sacrificiile făcute pentru ea.

Irina Columbeanu o dă de gol pe Monica Gabor

Irina știe că fără sprijinul părinților nu ar fi ajuns unde este astăzi și afirmă că relația cu mama și tatăl ei a fost esențială pentru parcursul ei de până acum. Acest lucru este demonstrat de declarațiile emoționante pe care le-a făcut despre ei.

Tânăra a descris-o pe Monica Gabor ca fiind „femeia vieții ei”, ceea ce arată clar că au o relație specială și, înainte de orice, sunt cele mai bune prietene.

„Adrian Voicu: Mama ta a fost de acord să vii, nu? (n. red în România)

Irina Columbeanu: Normal, da, m-a susținut, chiar m-a ajutat foarte mult să ajung aici.

Irinel Columbeanu: Îi mulțumesc!

Adrian Voicu: Întotdeauna când am vorbit cu tatăl tău, niciodată nu a vorbit urât de mama ta. Întotdeauna a vorbit foarte frumos și a spus că a fost femeia vieții lui.

Irina Columbeanu: E și femeia vieții mele!

Irinel Columbeanu: Așa este!”, a mărturisit Irina Columbeanu, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Ce a spus Irina despre tatăl ei

În cadrul unui interviu pentru „Fiţă cu Adiţă”, Irina Columbeanu a făcut câteva declarații despre reîntâlnirea cu tatăl ei și despre sentimentele pe care le are acum că l-a revăzut. Tânăra de 17 ani a recunoscut că i-a fost foarte dor de tatăl ei și că este recunoscătoare că a putut reveni în România, după ce a locuit timp de 6 ani în Malibu, SUA, alături de mama ei.

De asemenea, Irina Columbeanu i-a adresat tatălui ei un mesaj de mulțumire, recunoscându-i sprijinul constant și sacrificiile numeroase pe care le-a făcut pentru binele ei.

„Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu, în cadrul emisiunii online mai sus menţionate.

Irina Columbeanu a vorbit foarte frumos și despre mama ei, Monica Gabor, despre care a spus că este femeia vieții sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *