Prima pagină » Cancan » Irina Columbeanu e schimbată total după ce s-a tuns scurt. Cum arată acum, la 17 ani, adolescenta

Irina Columbeanu e schimbată total după ce s-a tuns scurt. Cum arată acum, la 17 ani, adolescenta

13 mart. 2024, 12:08,
BZI.ro, în Cancan

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, s-a transformat total după ce s-a tuns scurt, semânând tot mai mult cu tatăl ei. Adolescenta în vârstă de 17 ani este tot mai implicată în activități extrașcolare, fiind remarcată de presa locală. Totodată Irina Columbeanu urmează să meargă la facultate, de anul viitor, dorind să studieze medicina.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu și-a dat acordul, cu câțiva ani în urmă, ca fiica lui să locuiască cu Monica Gabor, în America. De atunci, însă, fostul afacerist a fost nevoit să se obișnuiască cu dorul, căci Irinuca nu a putut să-l viziteze prea des. Anii au trecut, adolescenta a crescut frumos iar acum arată diferit față de cum o știam cu toții, potrivit LPF.

Irina Columbeanu e schimbată total după ce s-a tuns scurt

Irina Columbeanu, fetița care a crescut în lumina reflectoarelor, este acum o adolescentă de 17 ani, care trece prin toate etapele acestei minunate vârste. Și-a luat permisul auto, și-a făcut iubit, iar acum și-a făcut și o schimbare radicală de look. Irinuca nu își neglijează însă studiile, iar recent a fost premiată la școala din Malibu, unde învață, pentru o activitate la care a participat alături de alți colegi.

Prințesa cu păr lung și auriu, ca Ileana Cosânzeana, este acum o adolescentă cool, care experimentează și încearcă să își găsească stilul. Monica Gabor a publicat pe Instastory cele mai noi poze cu fiica ei, mândră că Irina a fost premiată la o acțiune a școlii din Malibu, acolo unde este elevă.

Ce observăm? O nouă Irinuca, tunsă scurt, cu părul până la baza gâtului, machiată și aranjată. O adolescentă frumoasă, care în prezent seamănă mai mult cu tatăl ei la chip, dar care a moștenit silueta mlădioasă a mamei ei.

Irina este o elevă eminentă

În România, Irinuca a urmat cursurile Liceului Francez „Anna de Noailles” până în 2018, când s-a mutat la mama ei, în SUA. Apoi a fost înscrisă la o școală din apropierea casei familiei sale, din Malibu, Malibu High School (MHS), instituție în care Irina s-a remarcat și s-a acomodat repede. Are rezultate excepționale, a participat la o mulțime de activități extrașcolare, și-a făcut prieteni și a bifat multe apariții în ziarul The Malibu Times.

Irinuca face parte din organizația „Boys and Girls Club of Malibu”, iar activitatea ei acolo a fost premiată pe 24 februarie 2024, după cum se vede în diplomele publicate de Monica, pe Instagram. Irina apare cu noul look alături de colegii ei și de cadrele didactice, de data aceasta fiind îmbrăcată în uniformă bleumarin, cu fustă și sacou. În ceea ce privește viitoarea carieră, Irina a precizat că este atrasă de medicină.

„Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică non-profit pentru tulburările de alimentație, în care femeile, dar și oricine altcineva care a avut probleme legate de imaginea propriului corp, să învețe să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, preciza Irina Columbeanu în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *