Prima pagină » Cancan » Irina Columbeanu, discurs în engleză la festivitatea de absolvire. Părinții ei sunt foarte mândri de ea

Irina Columbeanu, discurs în engleză la festivitatea de absolvire. Părinții ei sunt foarte mândri de ea

18 iun. 2021, 09:40,
în Cancan

Momente fericite și emoționante după ce Irina Columbeanu a participat la festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a și a rostit un discurs. Tatăl ei este extrem de mândru și chiar a ținut să arate acest lucru postând imagini cu Irina pe rețelele de socializare. Acum, pentru fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu urmează o nouă etapă, importantă, în viață.

Clipe deosebit de importante și emoționante totodată în fosta familie Columbeanu. Și aceasta deoarece fiica lui Irinel și a Monicăi tocmai a terminat ciclul școlar gimnazial în America. Cu această ocazie, fostul milionar de la Izvorani a postat primele imagini cu fiica lui și a imortalizat această etapă din viața ei.

Irina Columbeanu, discurs la festivitatea de absolvire

Timpul a trecut foarte repede, astfel că acum Irina Columbeanu trece prin momente unice în viața ei! Unica fiică a fostului milionar de la Izvorani a absolvit clasa a VIII-a în America, iar tatăl său este cu siguranță cel mai mândru! Acesta a postat mai multe imagini cu Irina și a imortalizat momentele importante cu fiica sa, care este o domnișoară în toată regula!

Irina Columbeanu locuiește, în prezent, cu mama ei, Monica Gabor, în America. Chiar și așa, fostul soț al brunetei s-a declarat extrem de mândru de fiica lui și a dorit să le arate și internauților fotografii de colecție de la marele eveniment. Afaceristul a postat și un videoclip cu speech-ul fiicei sale, de final de an.

În imaginile pe care Irinel Columbeanu le-a postat în mediul online, fata în vârstă de 14 ani apare pe scenă, susținând un discurs despre toate lucrurile pe care le-a învățat în cei opt ani de școală. Fiica afaceristului este îmbrăcată într-un costum în carouri, format dintr-un sacou și o fustă scurtă.

„Primul speech (de absolvire) al Irinei. Nu și ultimul”, a scris Irinel Columbeanu pe Instagram.

De ce s-a mutat Irina Columbeanu în America

Fiica celebrului fost milionar Irinel Columbeanu locuiește deja de doi ani cu mama ei, Monica Gabor, în America. Motivul pentru care tânăra a părăsit România l-a dezvăluit chiar tatăl ei într-un interviu dat la acea vreme. Potrivit acestuia, Irinei Columbeanu îi este mult mai bine să locuiască cu mama ei în această perioadă. Irina Columeabu s-a mutat în Statele Unite, acolo unde locuieste cu mama sa, Monica Gabor, și partenerul ei de viață, omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irinel Columbeanu a spus că nu mai avea cum să-i plătească școlarizarea fiicei lui, iar acest lucru a dus la mutarea acesteia în America.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a explicat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a mărturisit că acum ține legătura cu fiica lui prin intermediul rețelelor de socializare, dar nu transformă relația la distanță într-o dramă, deoarece a pus întotdeauna pe primul loc binele Irinei Columbeanu, care tocmai a avut festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *