Prima pagină » Cancan » Irina Columbeanu, despre relația cu fratele ei vitreg. „Acum are 13 ani și…”

Irina Columbeanu, despre relația cu fratele ei vitreg. „Acum are 13 ani și…”

18 iul. 2024, 09:30,
BZI.ro, în Cancan

Irina Columbeanu a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu fratele ei vitreg. Fiica lui Irinel Columbeanu locuiește în Statele Unite ale Americii cu mama ei, iubitul acesteia, Mr. Pink și fiul lui, Anthony.

Venită în România pentru a-și vedea tatăl, Irina a vorbit despre relația pe care o are în America.

Irina Columbeanu, despre relația cu fratele ei vitreg

Fiica lui Irinel Columbeanu a declarat că este recunoscătoare pentru tot ce a trăit și consideră că decizia de a se muta a fost una dintre cele mai bune. La 17 ani, Irina Columbeanu a reușit să obțină permisul de conducere cu un an în urmă și și-a cumpărat propria mașină.

Irina afirmă că are o relație foarte bună atât cu actualul partener al mamei sale, cât și cu fiul acestuia, Anthony. „Acum are 13 ani, Ne înțelegem bine’, a spus fiica lui Irinei Columbeanu și a Monicăi Gabor în cadrul interviului acordat OK Magazine.

Irina Columbeanu recunoaște că nu a fost foarte entuziasmată când a plecat din țară și nici nu avea așteptări prea optimiste pentru viitor. Nu știa cum va fi primită de oamenii de acolo și cum se va înțelege cu ei, dar s-a adaptat rapid și acum nu și-ar dori să trăiască în altă țară decât în cea pe care o numește acum acasă, de peste Ocean.

„Prima oară îmi imaginam că lumea e foarte rea, așa cum vedeam prin filme. Iar eu aveam și un accent foarte pregnant, de care mulți cam râdeau. Cumva, era normal pentru că eram un fel de ausider. Dar m-am adaptat repede, toți au fost amabili și respectuoși și asta îmi place mult la americani’, a mai declarat Irina.

Cu ce se ocupă Irina, în America

Deși are tot ce și-ar putea dori o adolescentă, Irina Columbeanu lucrează ca ospătăriță într-un restaurant italian din Los Angeles și își ajută financiar tatăl.

„În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult. A fost o schimbare foarte bună și pozitivă, sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara … Da, sunt hostess la un restaurant italian, dau meniuri și fac chestii d-astea, fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez’, a mărturisit fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor.

Prezentă în România, pentru o lună de zile, Irina Columbeanu a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu fratele ei vitreg și cu iubitul mamei sale, Mr. Pink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
18 iulie 2024
18 iulie 2024