Prima pagină » Cancan » Irina Columbeanu conduce o mașină de lux la doar 16 ani. Cum a ajuns fiica lui Irinel Columbeanu să câștige mii de euro în America

Irina Columbeanu conduce o mașină de lux la doar 16 ani. Cum a ajuns fiica lui Irinel Columbeanu să câștige mii de euro în America

17 aug. 2023, 10:42,
BZI.ro, în Cancan

Irina Columbeanu conduce o mașină de lux la doar 16 ani. Adolescenta locuiește de ani buni în America împreună cu mama ei, dar păstrează legătura și cu tatăl său, celebrul milionar Irinel Columbeanu. Irina a moștenit frumusețea mamei sale, Monica Columbeanu, și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Puțini sunt cei care știu cum a ajuns fiica lui Irinel Columbeanu să câștige mii de euro în America.

Irina Columbeanu conduce o mașină de lux la doar 16 ani

Irina Columbeanu și-a luat permisul în America și see bucură de un succes impresionant. Irinel Columbeanu a declarat că nu el este cel care i-a cumpărat mașina, dar se bucură pentru reușita fetei sale.

„E elevă în clasa a zecea de liceu. A împlinit 16 ani, în ianuarie. Și-a luat și ea o mașină, cu benzină, Mercedes. Conduce cu mare plăcere, își conduce și colegele la liceu, le mai plimbă acolo cu mașina. Nu-i țin socoteala asupra banilor. Nu eu i-am cumpărat-o, asta știu.’, a precizat milionarul.

Irina Columbeanu face furori peste hotare și câștigă sume mari de bani la vârsta sa. Fiica lui Irinel Columbeanu cochetează cu modellingul, dar obține venituri și din tablourile sale extrem de apreciate.

Ce spune Irinel Columbeanu despre fiica sa

Irinel Columbeanu a rămas în relații foarte bune cu Irinuca, desi aceasta nu a mai venit în România de 5 ani. Adolescenta locuiește cu mama sa în America, însă păstrează legătura cu tatăl ei. Irinel Columbeanu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiica sa, de care este tare mândru.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca. Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării. Pe lângă numeroasele sale activități extra curriculare, Irina este o savantă care se mândrește cu excelența academică și speră să devină într-o zi avocat, neurochirurg sau scriitor.

Am fost cu ea la o expoziție, ea se ducea la o școală de pictură și expoziția era organizată de acea școală. A venit și Monica însoțită de niște prietene. Expoziția era cu vânzare a acestor tablouri, erau afișate prețurile. Așa a ajuns să le vândă. Ea are și un cont de Instagram unde și le-a postat.

A postat acele tablouri pe contul ei de Instagram, pe care îl urmărea probabil și prințesa Germaniei, care este prietenă cu Monica. Asistenta acestei prințese a venit în București și a vrut neapărat un tablou de-ale Irinei, pe care eu îl aveam și i l-am dat. Aveau niște prețuri măricele aceste tablouri.”, a mai spus afaceristul.

Irina Columbeanu duce o viață de lux în America și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Fiica lui Irinel Columbeanu deține o mașină scumpă și câștigă sume mari de bani din vânzarea tablourilor sale. Adolescenta se bucură din plin de succes și se dedică proiectelor sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *