Prima pagină » Cancan » Irina Columbeanu a furat toate privirile la balul de absolvire. Cum s-a îmbrăcat fiica Monicăi și a lui Irinel

Irina Columbeanu a furat toate privirile la balul de absolvire. Cum s-a îmbrăcat fiica Monicăi și a lui Irinel

03 iun. 2024, 10:29,
BZI.ro, în Cancan

Irina Columbeanu a furat toate privirile la balul de absolvire, adolescenta terminând cu rezultate excelente Malibu High School. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, în vârstă de 16 ani și jumătate, locuiește în America din 2018. Zilele trecute, Irina Columbeanu s-a pozat într-o ținută de gală în vila lui Mr. Pink, din Malibu.

Fiica lui Irinel Columbeanu, fetița care a crescut în lumina reflectoarelor, este acum o adolescentă de 16 ani și jumătate, care trece prin toate etapele acestei minunate vârste. Și-a luat permisul auto, are deja iubit, ba chiar și-a făcut și o schimbare de look, renunțând la părul lung. Irina numără zilele până la venirea în România, când își va revedea tatăl, dar până atunci s-a bucurat de petrecerea de absolvire. Irina este elevă la Malibu High School, potrivit LPF.

Irina Columbeanu a furat toate privirile la balul de absolvire

Irina Columbeanu a surprins din nou cu aparițiile ei de adolescentă. De data aceasta, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a fost în centrul atenției cu pozele de la balul de absolvire. Mama ei a postat imagini cu Irina de acasă, în vila de lux a lui Mr. Pink, în Malibu, de dinainte de petrecere.

Tânăra a arătat ca o prințesă la bal, dar nu a purtat o rochie amplă, ci una mulată, lungă, cu un imprimeu floral albastru. Părul până la baza gâtului, machiajul de seară și bijuteriile fine i-au pus în valoare frumusețea naturală, adolescentină.

În 2018, Irina Columbeanu părăsea România pentru o nouă viață lângă mama ei, Monica, în America. Irina se bucură de dragostea și de susținerea lui Mr. Pink, soțul mamei ei, iar tânăra are o viață dulce și liniștită în vila acestuia, din Malibu.

Locuinţa lui Mr. Pink, bărbatul cu care Moni şi-a refăcut viaţa după divorţul de Irinel, din 2011, este evaluată la 3,5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri. Se vede luxul reședinței în pozele publicate de Irina, pe Instagram.

Irina Columbeanu, elevă eminentă la Malibu High School

În România, Irinuca a urmat cursurile Liceului Francez „Anna de Noailles” până în 2018, când s-a mutat la mama ei, în SUA. Apoi a fost înscrisă la o școală din apropierea casei familiei sale, din Malibu, Malibu High School, instituție în care Irina s-a remarcat și s-a acomodat repede. Are rezultate excepționale, a participat la o mulțime de activități extrașcolare, și-a făcut prieteni și a bifat multe apariții în ziarul The Malibu Times.

Irinuca face parte din organizația „Boys and Girls Club of Malibu”, iar activitatea ei acolo a fost premiată la începutul acestui an, după cum se vede în diplomele publicate de Monica, pe Instagram. Meritele adolescentei au fost trecute în revistă și de publicația „The Malibu Times”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *