Prima pagină » Actualitate » Irina Columbeanu a dat lovitura cu noul său cont de TikTok! A învățat cum să se afișeze de la Monica Gabor – VIDEO

Irina Columbeanu a dat lovitura cu noul său cont de TikTok! A învățat cum să se afișeze de la Monica Gabor – VIDEO

04 iul. 2024, 08:29,
BZI.ro, în Actualitate

Irina Columbeanu a dat lovitura cu noul său cont de TikTok. Fiica fostului milionar de la Izvorani s-a afișat cu un buchet imens de flori, în timp ce asculta o melodie romantică. Irina Columbeanu pare a fi învățat totul de la mama ei, Monica Gabor.

Irina Columbeanu a dat lovitura cu noul său cont de TikTok!

Irina Columbeanu impresionează cu fiecare apariție. De când s-a întors în România, a captivat pe toată lumea prin educația sa exemplară și eleganța sa inconfundabilă. Aparițiile sale fabuloase continuă să uimească, iar recent s-a afișat cu un buchet imens de flori, în timp ce asculta o melodie romantică.

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost o surpriză plăcută pentru toți. Chiar și pe vremea când locuia cu tatăl său, ea a fost foarte apreciată pentru educația primită de la Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Acum, Irina este văzută ca un model demn de urmat, fiind lăudată constant de cei din jur.

De când a sosit în România, Irina s-a reunit cu mătușa ei, Ramona Gabor, și restul familiei. Bucurându-se de momente speciale alături de cei dragi, Irina este mai fericită ca niciodată. Ultima sa apariție a fost cu adevărat spectaculoasă, surprinzând pe toată lumea.

Irina Columbeanu a apărut pe rețelele de socializare cu un buchet imens de flori și a cântat o melodie foarte cunoscută. Îmbrăcată elegant, Irina a strălucit în fața camerei. Se pare că Sade este una dintre artistele sale preferate, după cum a declarat chiar ea pe TikTok, în timp ce asculta melodia „Like a Tattoo”.

 

@irinac111sade girl for life 🐆🐆

♬ dźwięk oryginalny – &lt3

Cu cine a luat masa Irina Columbeanu

Recent, Irina Columbeanu a fost la un restaurant de lux din București, unde lua masa alături de mătușa ei, Ramona Gabor, și de milionarul român Gabi Bădălău. Cei doi au rămas prieteni după o relație avută în trecut, iar Gabi Bădălău a fost cel care le-a invitat pe cele două la cină.

Irina Columbeanu locuiește în Statele Unite, unde lucrează la un restaurant italian ca hostess. Deși are doar 17 ani, ea și-a asumat responsabilitatea de a-și ajuta tatăl, trimițându-i bani pentru a-și acoperi cheltuielile.

„În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult. Sunt recunoscătoare că am avut ocazia să mă mut în America și să mă întorc în România să îmi văd tatăl”, a declarat Irina.

Fiica lui irinel Columbeanu are ambiții mari pentru viitor, dorindu-și să studieze Medicina în Elveția, fiind pasionată de Știință.

„Vreau să merg la o școală de Medicină în Elveția. Îmi place mult Știința, deși nu prea îmi place Matematica, dar încerc”, a menționat tânăra.

Pentru Irinel Columbeanu, reîntâlnirea cu fiica sa a fost un moment deosebit. El și-a întâmpinat fiica la aeroport cu un buchet de flori și o îmbrățișare călduroasă. Fostul milionar, care nu poate călători din cauza problemelor de sănătate, a mărturisit că și-a dorit enorm să o vadă pe Irina în România.

Irinel Columbeanu a recunoscut că fiica sa l-a sprijinit financiar după ce a pierdut întreaga avere și a ajuns într-un azil din Ghermănești. Cu o pensie modestă de aproximativ 2.000 de lei și o poprire de 30% din pensie, fostul milionar a apreciat gestul Irinei de a-i trimite bani.

„Irina m-a ajutat foarte mult, sunt recunoscător pentru sprijinul ei”, a spus Irinel Columbeanu.

Vizita Irinei Columbeanu în România, care a dat lovitura cu noul său cont de TikTok, nu a fost doar o simplă revedere cu tatăl ei, ci și o demonstrație de loialitate și afecțiune familială.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *