Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irina Columbeanu a atras atenția cu ultima apariție publică! Accesoriul scump cu care s-a afișat fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Irina Columbeanu a atras atenția cu ultima apariție publică! Accesoriul scump cu care s-a afișat fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

27 iun. 2024, 22:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Au trecut șase ani de când cei doi au vorbit doar la telefon, motiv pentru care întâlnirea a fost una extrem de emoționantă atât pentru adolescentă, cât și pentru Irinel Columbeanu. Nu mai încape îndoială faptul că cei doi au petrecut timp de calitate împreună și s-au bucurat din plin de aceste momente.
De asemenea, Irina Columbeanu a plecat într-o scurtă escapadă prin țară și a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Ei bine, în tot acest timp, un lucru le-a atras atenția internauților. Mai precis, accesoriul scump purtat de fiica Monicăi Gabor.

Accesoriul scump purtat de Irina Columbeanu

Se pare că Irinei Columbeanu îi plac hainele simple și lejere, în care se poate mișca în voie. Ei bine, dacă nu a atras atenția cu ținutele sale, cu siguranță nu la fel se poate spune și despre accesoriile purtate de tânără.

Mai exact, despre gențile scumpe, pe care nu oricine și le permite. Se pare că adolescenta îi calcă pe urme mamei sale, moștenindu-i gusturile.

În urmă cu doar câteva ore, tânăra a postat mai multe fotografii în secțiunea InstaStory.

În imagini, Irina Columbeanu se află într- barcă, pe un lac. Bineînțeles că în aceste condiții a adoptat o vestimentație lejeră, mai exact o pereche de pantaloni scurți, dar și un maiou simplu. Ei bine, un detaliu le-a atras atenția urmăritorilor ei, mai exact, geanta care aparține unui brand extrem de cunoscut. Vorbim de un accesoriu care valorează câteva mii de euro.

Irina Columbeanu își susține financiar tatăl

Chiar dacă Irina și Irinel Columbeanu nu s-au văzut de 6 ani, se pare că cei doi au o relație extrem de specială. Au numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt, iar revederea a fost cu siguranță un moment de neuitat pentru amândoi. Mai mult decât atât, dat fiind faptul că tatăl ei a pierdut toată averea, iar acum se descurcă cu greu, tânăra a decis să-l ajute din punct de vedere financiar.

Adolescenta lucrează la un restaurant italian, iar toți banii pe care îi câștigă acolo îi trimită tatălui ei. Irina Columbeanu îi este recunoscătoare tatălui său și apreciază toate eforturile pe care acesta le-a făcut pentru ea.

„Irina Columbeanu: În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult. A fost o schimbare foarte bună și pozitivă, sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

Adrian Voicu: Știm că în această perioadă grea pentru tatăl tău ai fost necondiționat lângă el și l-ai ajutat cu ce ai putut.

Irina Columbeanu: Da, am întreținut conexiunea prin FaceTime și mesaje, suntem apropiați.

Adrian Voicu: Știu despre tine că ai și un job, chiar dacă ești la colegiu lucrezi!

Irina Columbeanu: Da, sunt hostess la un restaurant italian, dau meniuri și fac chestii d-astea, fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez.
Irinel Columbeanu: Nu mai e nevoie să spun nimic, decât că sunt foarte fericit să constat că am crescut o domnișoară în toată regula.

Adrian Voicu: Ești recunoscătoare pentru ceea ce a făcut tatăl tău când erai micuță pentru tine?

Irina Columbeanu: Enorm de mult. N-aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare. Îți mulțumesc (n. red către Irinel Columbeanu)! Știu prin câte ai trecut pentru mine și familia noastră.

Adrian Voicu: Îți mai amintești ce sfat îți dădea când erai tu micuță, înainte să pleci?

Irina Columbeanu: Doar să nu mă schimb în ce vrea lumea să mă schimb, să rămân cum sunt eu, să fiu bună la suflet și să fiu generoasă, cum este tatăl meu, să fiu ca el”, a declarat Irina Columbeanu în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *