Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Irina Boureanu ii da dreptate fostului sot! Fiica rebela, aspru pedepsita: a venit beata de la Balul Bobocilor

Irina Boureanu ii da dreptate fostului sot! Fiica rebela, aspru pedepsita: a venit beata de la Balul Bobocilor

14 dec. 2016, 11:05,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:44809;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Cu siguranta, la Ioana Boureanu nu va ajunge Mos Craciun anul acesta! Fata lui Cristi Boureanu nu a fost prea cuminte, iar comportamentul ei nu l-a deranjat doar pe tatal ei, dar se pare ca si pe mama sa, Irina. Fata lipseste de la scoala si are rezultate proaste la invatatura.

 

Irina pare a fi ajuns la vorbele fostului ei sot, Cristi Boureanu, dupa ce acesta a altoit-o pe fata in plina strada, pe data de 12 septembrie. Daca atunci ii lua partea cu inversunare si  spunea ca Ioana este o fata cuminte, iata ca roata s-a intors, iar fosta doamna Boureanu intampina probleme din cauza comportamentului rebel al Ioanei.

 

Mai precis, eleva in clasa a X-a la Liceul International de Informatica, ea are nenumarate absente si rezultate “mediocre” la invatatura, dupa cum s-ar fi exprimat profesorii ei. “Ioana nu s-a lecuit de chiulit. Lipseste destul de mult de la scoala si are note proaste la anumite materii, chiar si de patru. La informatica si la matematica este praf”, au declarat, pentru Click!, cativa colegi de-ai Ioanei. Cel mai dezamagit a fost Cristian Boureanu, mai ales ca el este cel care plateste studiile, circa 4.000 de euro anual. Acesta a ramas perplex dupa ce a primit de la profesori mailul cu situatia scolara.

Si asta nu e tot! Colegii fetei ne-au povestit ca Ioanei ii place la fel de mult bautura cu “grade” iar pentru faptul ca a venit ametita acasa, mama ei a pedepsit-o. “A fost la balurile altor scoli, de unde a venit bauta acasa, iar maica-sa s-a suparat si a pedepsit-o sa nu mai iasa din casa. Culmea, la balul scolii ei nici nu a mai ajuns”, ne-au mai spus adolescentii. 

 

Contactata de Click!, Irina Boureanu si-a aparat fiica. “Ioana nu are zece pe linie, e adevarat, dar nici note de 4.  Da, a fost la balul liceului unde a invatat 9 ani, insa nu a baut nici macar apa, de frica sa nu o pozeze cineva si sa spuna ca are vodca in sticla. Intr-adevar, la cel al liceului ei nu a mai fost, dar pentru ca nu vrut ea. Are cateva absente pentru ca a fost racita”, a declarat Irina Boureanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`