Prima pagină » Cancan » Irina Boureanu, clipe de coșmar alături de fostul soț. Cei doi au pus capăt mariajului după patru ani

Irina Boureanu, clipe de coșmar alături de fostul soț. Cei doi au pus capăt mariajului după patru ani

30 iun. 2022, 12:29,
BZI.ro, în Cancan

Irina Boureanu a declarat în nenumărate rânduri că a trecut prin clipe de coșmar alături de fostul soț. Aceasta a precizat faptul că atunci când bărbatul consuma alcool se transforma într-o altă persoană. Mai mult de atât, după spusele sale, fostul politician și-a  bătut chiar și fiica.

Cu toate că a făcut plângere împotriva lui, nu s-a rezolvat nimic. Cristian Boureanu a povestit într-un podcast că motivul divorțului ar fi fost de fapt o aventură pe care a avut-o fosta sa soție. O altă vedetă ce a pus capăt unei relații și nu își mai dorește un iubit este Carmen Rădulescu, ajunsă la vârsta de 58 ani.

Irina Boureanu a trecut prin clipe de coșmar alături de fostul soț

Irina Boureanu este cunoscută ca fiind fosta soție a politicianului Cristian Boureanu. Nunta lor a avut loc în anul 2000, iar în 2004 s-au despărțit. Mai mult de atât, cuplul are împreună o fată de 20 ani, iar după separarea lor fiica a rămas alături de bărbat. Fosta sa soție, l-a acuzat în nenumărate rânduri de abuz domestic. Aceasta a precizat că fost amenințată de mai multe ori cu moartea și violul.

Vedeta a mărturisit că strâns-o de gât la și a încercat să o arunce de la balcon. Cu toate că a făcut plângere la momentul respectiv, situația nu s-a schimbat nimic, iar reclamațiile au fost în zadar. Totodată, fosta soție a politicianului a precizat în urmă cu câțiva ani faptul că acesta și-a bătut chiar și fiica.

„O bate de când era mică, de la doi ani. În țara asta se pot face puține lucruri cu un om violent. Am mai încercat să fac în așa fel să fie bine pentru copil. Cum am știut eu și cum m-am priceput”, a declarat Irina Boureanu. 

Fostul politician a pus capăt mariajului după patru ani

De curând, Cristian Boureanu a povestit motivul pentru care a divorțat de fosta sa soție. Acesta a mărturisit că femeia l-a înșelat cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu. Bărbatul a relatat pe larg în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță cum a reușit să afle că partenera sa de viață are amant. Fostul ministru l-a invitat la o cafea și i-a spus spus totul. Bărbatul a fost în stare de șoc când a aflat cruntul adevăr și a precizat că s-a ridicat, apoi a plecat pe jos acasă. Mai mult de atât, Cristian Boureanu a recunoscut că mai vorbește din când în când cu fosta soție, chiar dacă a dorit să îl bage la pușcărie. 

„Acum toată lumea spune, mamă, a plecat cu nașul. A fost opțiunea ei. M-a scos la o cafea Sebastian să-mi spună. Și atunci l-am ascultat, eram așa, stăteam și după mi-a zis. M-am ridicat și am plecat. Pe drum m-am dus pe jos acasă. Am zis că nu are rost să mă urc la volan pentru că sunt nervos, m-am gândit ce am de făcut. M-am lăsat de cafea. Mi-am zis că cinci ani îmi iau o pauză de la cafea. Mai vorbesc cu Irina, acum ce să zic, după ce a vrut să mă bage la pușcărie de câteva ori, dar a fost ok”, a declarat fostul politician.

Printre bărbații înșelați se numără și Toni Iuruc în vârstă de 42 ani. Acesta a fost căsătorit de două ori, însă mariajele nu au funcționat. Omul de afaceri speră ca a treia căsnicie, alături de Simona Halep să fie cu noroc.

După divorț, Cristian Boureanu a început o relație cu Valentina Pelinel, însă a fost înșelat și cea de-a doua parteneră. Acesta a avut o relație și cu Cristina Belciu timp de 5 luni, însă au decis să meargă pe drumuri separate. De curând, fostul politician a fost văzut cu una din fostele sale iubite, Laura Dincă. Vedeta a precizat că nu este nimic între ei și că se respectă în continuare.

„E normal să vorbim atunci când ne vedem, am fost șapte ani împreună, ne respectăm, suntem civilizați. Mai multe nu am de spus”, a declarat Laura Dincă.

După ce s-a despărțit de soțul său, Irina Boureanu și-a asumat relația alături de Sebastian Vlădescu. Cei doi s-au și căsătorit, însă căsnicia lor nu a durat și au divorțat ulterior. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *