Prima pagină » Titlurile zilei » Ireal! Un obsedat sexual s-a masturbat la gară în fața unei tinere! A fost eliberat din pușcărie după ce a făcut sex cu minori, iar acum poate scăpa basma curată! – FOTO, VIDEO

Ireal! Un obsedat sexual s-a masturbat la gară în fața unei tinere! A fost eliberat din pușcărie după ce a făcut sex cu minori, iar acum poate scăpa basma curată! – FOTO, VIDEO

05 mart. 2020, 04:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Scene incredibile la gară. Un individ trecut de prima tinerețe s-a masturbat în fața unei tinere de 18 ani. Speriată, fata a cerut ajutorul polițiștilor, iar după ce au făcut verificări, a fost identificat autorul. Este vorba despre un individ cu antecedente penale care în trecut a fost închis după ce a întreținut relații sexuale cu un minor

O tânără de 18 ani a trecut prin clipe de coșmar după ce s-a trezit lângă ea cu un bărbat care se masturba. Asta s-a întâmplat acum câteva zile în gară. Fata a mers speriată la polițiști și a povestit prin ce a trecut. La scurt timp, oamenii legii l-au identificat pe bărbat. Se numește Gheorghe Tudose și are în „CV” fapte similare.

„Polițiștii de la transporturi au identificat un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. La data de 3 martie, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au identificat un bărbat, de 61 de ani, din comuna Miroslava, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 27 februarie, în timp ce s-ar fi aflat în Stația C.F. Iași, acesta ar fi săvârșit acte de exhibiționism. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Mai multe fapte similare

Tudose a fost închis pentru că a întreținut relații sexuale cu un minor. Asta se întâmpla în urmă cu câțiva ani. Acum, individul are 61 de ani, însă, când avea 54, a băgat spaima în toți localnicii din Uricani. Gheorghe Tudose era pe atunci paznicul terenului de fotbal din Uricani, cel care trebuia să vegheze copiii și adolescenții care se jucau pe teren. S-a dovedit a fi însă un pedofil, care a îngrozit întreaga comunitate. Bărbatul se dezbrăca în special în fața copiilor, îi obliga să îi privească penisul, iar șapte persoane chiar i-au picat victime.

Fără pic de scrupule, a obligat un băiețel în vârstă de 6 ani să-i facă sex oral și a profitat de faptul că polițiștii nu aveau destule probe împotriva lui. A stat liniștit două luni, după care a început din nou să-și satisfacă poftele animalic. La momentul respectiv, cu cinism, Gheorghe Tudose le-a declarat polițiștilor că băiatul de șase ani a acceptat partida de sex oral, pentru că mama lui primise bani pentru sexul oral. Despre celelalte șase cazuri, a refuzat să facă atunci prea multe declarații. Oamenii legii au reușit, însă, să strângă probe împotriva lui. Ancheta a arătat că bărbatul își ademenea victimele pe terenul de sport cu bani, dulciuri sau mingi de fotbal, în funcție de vârsta victimei.

Tudose a fost închis pentru viol

Vecinii știau că a stat în spatele gratiilor după ce a violat un copil, dar se gândeau că și-a schimbat comportamentul. Judecătorii ieșeni au pus ulterior punct procesului în care bărbatul a fost judecat pentru perversiuni sexuale. Curtea de Apel a decis ca Gheorghe Tudose să fie condamnat la doi ani de închisoare cu executare, cu 10 luni mai puțin decât decisese instanța de apel, care suspendase pedeapsa.

De asemenea, Tudose a fost obligat să achite despăgubiri de 6.000 de lei victimelor sale. Potrivit procurorilor, faptele de care a fost acuzat bărbatul au avut loc în perioada 2011-2013. În acest timp, ieșeanul s-a dezbrăcat sau și-a mângâiat organele genitale în public. Episoade de acest gen au avut loc pe drumurile sătești, în câmp sau chiar în apropiere de o grădiniță, ba chiar și în vestiarul terenului de sport din sat.

Una dintre faptele imputate lui Gheorghe Tudose a fost plasată de procurorii ieșeni în septembrie 2012. Atunci, două fete au venit pe terenul de sport din sat pentru a se antrena pentru un concurs de atletism. Tudose se afla în vestiar și a chemat-o pe una dintre ele până la el pentru a-i da o minge. În momentul în care aceasta a venit, ieșeanul, de meserie paznic, și-a dat pantalonii jos, moment în care fata a rupt-o la fugă, speriată. Pe 12 aprilie 2013, mai multi băieți cu vârste între 7 și 13 ani au venit la teren pentru a juca fotbal. Paznicul le-a dat copiilor să bea țuică, apoi i-a trimis la duș. Ulterior, a intrat în cabină peste un puști de 12 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
25 iulie 2024
25 iulie 2024