Prima pagină » Actualitate » Ipoteză şocantă! Clotilde Armand (USR) ar putea fi agentul serviciilor secrete din Franța?!

Ipoteză şocantă! Clotilde Armand (USR) ar putea fi agentul serviciilor secrete din Franța?!

26 mai 2021, 10:41,
în Actualitate

Dezvăluirile fostului procuror Mircea Negulescu nu s-au oprit doar la a dezvălui cum generalul SRI, Florian Coldea, se ducea la Ambasada Franței la București, fiind chemat  (Detalii aici)pentru a da asigurări că un om de afaceri din România nu este arestat. Negulescu dezvăluie, în cadrul unui interviu la Realitatea PLUS faptul că acesta a vorbit cu agenţii serviciilor secrete din Franța și despre actualul edil USR-ist al Sectorului 1, Clotilde Armand .

Aşadar, Mircea Negulescu explică faptul că discuţiile dintre Florian Coldea și cei doi agenţi ai serviciilor secrete din Franța au continuat cu discuţii despre Clotilde Armand .

Clotilde Armand, agent al serviciilor secrete din Franța?!

Cel care a realizat interviul s-a arătat şocat de faptul că, într-o ambasadă străină se discută despre personaje politice din România. Aşadar, acesta ia în calcul ipoteza precum că actualul edil USR-ist al Sectorului 1 din București ar putea fi agent al servicilor secrete din Franța.

S-a discutat ceva şi despre Clotilde Armand în Ambasata Franţei. Au fost punctate astfel de discuţii în ambasadă. Nu mi se pare normal ca acesta să meargă la ambasadă să discute despre dosar şi să promită să nu fie arestat omul de afaceri. Dacă respectivul era introdus în arest putea face nişte declaraţii spectaculoase. Iar ca să nu facă acele declaraţii. l-au plasat în judiciar.

Se discută despre doamna Clotilde Armand în prezenţa a doi ofiţeri ai serviciilor secrete franceze. S-au discutat despre omul de afaceri şi s-au purtat discuţii şi despre doamna Clotilde Amrna.

Reporter: Doamna reprezenta statul francez? sau care era ideea de se purtau discuţii despre ea? E justificat să întreb. Discutau spionii despre alți spioni?! S-au vehiculat informaţii despre cui îi spune doamna Clotilde Armand să trăiţi…

Asta ar fi foarte interesant să putem clarifica lucrul ăsta. Implicarea statului paralel într-o altă formulă. Colegii mei chiar au muncit în dosarul acela. Au mers mai departe în dosar şi au făcut propunere, zile şi nopţi nedormit. Era cert că ceva e necurat la mijloc. Coldea ştie de ce s-a pus batista pe ţambal în acest dosar şi mai ştie şi pentru cine lucrează doamna Clotilde Armand.

Florian Coldea urma să fie numit premier dacă Victor Ponta ar fi câștigat alegerile prezidenţiale

Interesant este faptul că mai multe voci, printre care şi cele din interviu susţin faptul că Victor Ponta l-ar fi numit pe Florian Coldea dacă primul ar fi câștigat alegerile prezidenţiale din 2009:

Negulescu: Nu ştiu dacă s-a dus Florian Coldea să îl scape pe omul de afaceri sau să apere interesele franceze. Eu asta pot să bănuiesc. Dacă Coldea, reprezentant al statului paralel nu avea cum să ajungă fără George Maior. Florian Coldea urma să fie propus ca premier al României dacă Victor Ponta ar fi câștigat alegerile prezidenţiale.

Florian Coldea le-a ordonat agenţilor din subordine să culeagă informaţii despre judecătorii din România

O altă dezvăluire este aceea a faptului că Florian Coldea ar fi dat ordin pe unitate ca ofiţerii din subordine să culeagă informaţii despre judecătorii din România, informaţii care ar putea fi folosite pentru a-i compromite:

Nu pot să întreb ce făcea Florian Coldea în Ambasada Franţei. Nu am eu calitatea aceasta. Coldea poate fi întrebat de organele abilitate ale statului. Bănuiesc că Florian Coldea ştie despre cine este Clotilde Armand. E posibil să ştie pentru cine lucrează.

Interesant este faptul că Florian Coldea a solicitat ofiţerilor din subordine să culeagă informaţii despre toţi magistraţii din România, despre judecători şi procurori. La un moment dat, Sabin Iancu (n.red. șeful SRI Prahova) m-a rugat să îi fac legătura cu mai mulţi judecători. Prin intermediul meu a ajuns în cercul unor judecători şi i-a cunoscut mai bine decât ar fi normal pentru un şef de direcţie. Bănuiesc că nu şi-a dorit să îi cunoască de dragul de a îi cunoaşte. Bănuiesc că el culegea date și informaţii ca la un moment dat să îi poată să îi compromită, să îi controleze. Era foarte interesat de anumiți judecători. Nu vreau să dau nume pentru că oamenii sunt incă în funcție. Avea puterea să determine un judecător să ia măsura pe care și-o dorea… a conchis fostul procuror și viitorul pușcăriaș, Mircea Negulescu.

Care este rolul președintelui Klaus Iohannis în toată această treabă

Dezvăluirile făcute de viitorul puşcăriaş Mircea Negulescu sunt extrem de dure și de grave, atât pentru democraţia din România cât și pentru bună desfășurare a procesului juridic din țară. Cu toate că fostul procuror povestește cu lux de amănunte detalii odioase despre cum se trucau procesele din România, președintele Klaus Iohannis tace mâlc.

Este greu de crezut că președintele Iohannis, care controlează serviciile şi are acces la tot felul de informaţii, să nu cunoască ceea ce se întâmpla în ” propria ogradă”. Dacă acest lucru ar fi trecut, totuşi, fără știrea președintelui înseamnă că România are cel mai slab președinte din istoria postdecembristă.

În altă ordine de idei, dacă președintele Klaus Iohannis știe despre acest episod înseamnă că acesta este pur şi simplu complice la ilegalităţile care s-au produs şi se produc în România.

 

Instituțiile statului nu reacționează în niciun fel

În pofida faptului că declarațiile au fost făcute în urmă cu ceva timp, instituțiile abilitate ale statului nu au avut absolut nicio reacție și nu au demarat absolut nicio anchetă în legătură cu faptul că ofițerii SRI dau socoteală ambasadelor străine. Românii plătesc din propriul buzunar salariile a mii de procurori, ofițeri SRI, persoane abilitate să demareze anchete și să ia măsurile absolut normale și necesare pentru o societate normală.

Lipsa acestor reacții ar putea însemna că instituțiile statului  care sunt abilitate să ia măsuri sunt subordonate diverselor ambasade străine din România. Altfel spus, românii trebuie să conștientizeze faptul banii din propriile buzunare ar trebui să ajungă la instituții doar dacă oferă rezultate și o protecție consistentă cetățeanului simplu, cetățeanului care este abuzat de judecători care au o altă agendă decât cea patriotă și legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *