Prima pagină » Magazin » Ipoteza soc in cazul divortului dintre Diana Dumitrescu si Ducu Ion. Care ar fi motivul
Ipoteza soc in cazul divortului dintre Diana Dumitrescu si Ducu Ion. Care ar fi motivul

Ipoteza soc in cazul divortului dintre Diana Dumitrescu si Ducu Ion. Care ar fi motivul

05 iun. 2013, 10:36,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:369191;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Dupa sase ani de relatie si aproape patru ani de mariaj pe care i-ar fi implinit in luna august, Diana Dumitrescu (29 de ani) si Ducu Ion (31 de ani) au ales sa mearga pe cai diferite. Actrita si producatorul de la postul tv ACASA au depus recent actele de divort si, in curand, vor fi din nou liberi!

„Erau minunati impreuna”, „Sunt socata, nu ma asteptam”. Acestea au fost reactiile prietenilor cuplului format din Diana Dumitrescu si Ducu Ion, ieri, cand cei doi au confirmat ca au depus actele de divort, dupa 4 ani de casnicie.

Desi in aparenta erau fericiti, se pare ca problemele lor de cuplu dateaza de cateva luni. „Lucrurile scartaiau mai demult intre ei, chiar daca pozau in familia perfecta”, a marturisit unul dintre cei mai apropiati prieteni ai actritei. Pe de alta parte, Dana Rogoz, si ea buna amica de-a Dianei, a spus: „Nu stiu de ce s-au despartit. La inmormantarea Micai au venit impreuna”, scrie click.ro.

In 2007, pe platourile de filmare din Buftea, Diana Dumitrescu il cunostea pe Ducu Ion. Dupa o relatie discreta de doi ani, in 2009 s-au casatorit. Anul trecut, in octombrie, Ducu a lansat-o pe Diana in cinematografie, oferindu-i un rol in filmul „Minte-ma frumos!”.

Desi colaborarea profesionala a fost mereu fructuoasa, relatia lor intima se pare ca era din ce in ce mai proasta.

In februarie, Diana isi anunta fanii de pe Instagram ca Ducu este suparat. Gestul ei n-a fost luat in serios la acea vreme, dar se pare ca ascundea un mare adevar: lucrurile intre cei doi nu mai erau pe roze.

„Au incercat de mai multe ori sa-si salveze relatia”, a dezvaluit un prieten de-al lor. Drept dovada, in martie, Ducu a dus-o pe Diana la munte si i-a facut o declaratie de dragoste pe blogul personal: „Nu am mai postat de mult pe blog, dar m-am gandit ca de Ziua Femeii sa pun cateva fotografii cu cea mai importanta pentru mine!”. Ducu e pasionat de fotografie si a realizat multe sedinte foto cu sotia sa, cea din martie fiind si ultima, probabil.

Diana si Ducu au recunoscut ieri ca vor divorta. „Da, am depus actele pentru divort”, a recunoscut Diana ieri, pentru site-ul protv.ro. „Da, e adevarat ca divortam. Detalii nu o sa dam nimanui despre motivul divortului. Sunt personale. Multumesc pentru intelegere”, a marturisit Ducu Ion, pentru Click! E posibil ca unul dintre motivele despartirii celor doi sa fie lipsa unui copil. „Ca in orice cuplu, exista si certuri. Imi lipseste doar un copil. Amandoi ni-l dorim foarte mult”, a spus Diana, pentru Click!, acum aproape opt luni..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`