Prima pagină » International » Ipostază jenantă pentru un primar din Belgia. A fost surprins fără pantaloni în timpul unei transmisiuni în direct – VIDEO

Ipostază jenantă pentru un primar din Belgia. A fost surprins fără pantaloni în timpul unei transmisiuni în direct – VIDEO

05 ian. 2021, 21:15,
Bianca Rebegea în International

Bart De Wever, primarul orașului Anvers, a început noul an într-o ipostază jenantă. În timpul unui interviu acordat unui post de radio, bărbatul a fost surprins fără pantaloni.

Liderul partidului separatist Noua Alianță Flamandă și unul dintre cei mai puternici politicieni din Belgia, Bart De Wever, a acordat un interviu presei locale, însă nu și-a dat seama că are în spate o oglindă, care i-a expus…ținuta deosebită.

Kim Debrie, jurnalistă: „Purtați o cămașă foarte drăguță, probabil v-ați luat-o special pentru noi. Dar se poate ca sub acea cămașă să fiți doar în chiloți?”, l-a întrebat pe edil în timpul interviului acordat Radio 2 care a fost difuzat și online.

Bart De Wever, după ce a fost surprins: „Cum puteți să știți acest lucru?”

Edilul și-a dat seama astfel de gafa pe care a făcut-o și s-a arătat jenat de isprava sa. El a spus că îi va rămâne în memorie mult timp.

Bart De Wever: „La naiba, e probabil fiindcă sunt în fața unei oglinzi. Nu am ținut cont de acest lucru. Anul începe cu un moment deosebit de jenant, îmi voi aminti de asta pentru mult timp”.

Cine este Bart De Wever

Bart Albert Liliane De Wever, născut la 21 decembrie 1970, este un politician belgian. Din anul 2004, De Wever este liderul Noii Alianțe Flamande, un partid politic belgian care susține independența pentru regiunea flamandă a Belgiei în cadrul Uniunii Europene; este și membru al Camerei Reprezentanților.

El a jucat un rol proeminent în formarea guvernului belgian din 2007 și a prezidat victoria partidului său la alegerile federale din 2010, când N-VA a devenit cel mai mare partid atât în ​​Flandra, cât și în Belgia în ansamblu.

Din ianuarie 2013 este primar al Anversului, în urma alegerilor municipale din 2012.

În martie 2014, Bart De Wever a apărut în direct la premiile flamande de televiziune, îmbrăcat într-un costum Panda, făcând trimitere la o decizie a guvernului Di Rupo de a importa doi panda (Hao Hao și Xing Hui) la un cost pe panda mai mare decât salariul legal maxim al directorului din Belgia.

Cu toate acestea, deoarece acești panda sunt inițial cadouri din Republica Populară Chineză, Di Rupo a considerat că este nepoliticos să refuze.

Controverse în care a fost implicat primarul

În luna iulie a anului 2016, a numit-o pe Angela Merkel responsabilă personal de „mizeria pe care ea însăși a creat-o” în legătură cu atentatele teroriste din 2016 din Germania.

La postul de radio Radio 1, el a susținut că Angela Merkel ar fi trebuit să conducă o coaliție militară europeană împotriva ISIS / ISIL în 2015, că nu era un adevărat lider și a insinuat că ar fi putut preveni parțial atacurile.

De Wever a fost criticat pentru acest lucru de liderul SP.A, John Crombez, care s-a rușinat pentru afirmația că Merkel va fi cauza „marilor probleme din Europa”.

Remarcile lui De Wever au fost contracarate și de alți politicieni belgieni, precum și de un jurnalist flamand. De Wever a mai susținut că Merkel a provocat creșterea lui Donald Trump, Geert Wilders și Marine Le Pen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`